ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι είπαν οι αντιπρόσωποι της Γλυφάδας στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 2 Δεκεμβρίου 2012.












Συνεχίζονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι διαδικασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Σήμερα  το απόγευμα θα ολοκληρωθούν με τις σχετικές ψηφοφορίες για την ανάδειξη του κεντρικού οργάνου.

Σήμερα δυο απο τους αντιπροσώπους της τοπικής μας κοινωνίας δήλωσαν.


Ο Στάθης Παναγούλης έκανε λόγο για τη συσπείρωση των κομμάτων της διαπλοκής με στόχο τη διάσωσή τους. Τόνισε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ θα πρέπει να συγκρουστεί με το κατεστημένο.


Ο Τάσος Ταστάνης, o δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας μίλησε για τη διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τη μνημονιακή πολιτική. Μόνη ελπίδα η ριζοσπαστική Αριστερά απέναντι στη διάλυση του κοινωνικού κράτους.

Με τις ψηφοφορίες το απόγευμα για τη διακήρυξη και την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο ιδρυτικό συνέδριο της Aνοιξης, ολοκληρώνονται απόψε οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του κόμματος. 

Με ενδιαφέρον πάντως, αναμένεται η τελική στάση του αριστερού ρεύματος.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Είναι γνωστή η μετεξέλιξη, δίκαια εξισσορόπηση για το αύριο... όμως δεν θα υπάρξει ποτέ δίκαιο στη βάση που εμείς θέλαμε και έπρεπε να ισχύσει για πολίτες της Ελλάδας οι οποίοι βίωσαν μόνο τον ΦΑΣΙΣΜΟ των εκάστοτε διεστρεμένων κομπλεξικών οπαδών της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής. 
Δεν μπορεί να υπάρξει δικαίωση, χωρίς ίχνος απαισιοδοξίας η αλήθεια είναι οτι δεν μπορεί να υπάρξει δικαίωση με τίποτα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι είπαν οι αντιπρόσωποι της Γλυφάδας στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">