ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με ΔΟΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΠΑΝΤΑ πληρώνουν οι ΑΛΛΟΙ

ΠΕΜΠΤΗ, 20 Δεκεμβρίου 2012.

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Μετά απο σειρά ενεργειών, αιτήσεων, ενημέρωσης και πάροδο πολλών ετών χωρίς καμία ενέργεια απο τους αρμοδίους,  είμαι πεπεισμένος  μετά τα όσα συμβαίνουν οτι δεν υπάρχει μεταξύ μας σχεδόν κανένας άνθρωπος στον Δήμο Γλυφάδας.

Αυτη η διοίκηση, αυτός ο δήμαρχος, αυτοί οι σύμβουλοι και συμπολίτες μας που γνωρίζουν τις επανελλημένες ενέργειες διώξεων και κατασχέσεων εις βάρος μου, και οτι επι οκτώ (8) χρόνια είμαι άνεργος δεν κάνουν καμία ενέργεια υπέρ της ΑΙΤΗΣΕΩΣ που κατέθεσα στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Μετά την πάροδο δυο ετών υποκρισίας απο πλευράς Κώστα Κόκκορη, αποφασίζουν να διαθέσουν 20.000 ευρώ στούς εργαζομένους του Δήμου ώστε να κάνουν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή ενω παράνομα δεν πέρασαν στο δημοτικό συμβούλιο την αίτηση που προηγήθηκε και δεν αφορά μια ημέρα γιορτής.

Λυπάμε για όλους εσάς στον Δήμο Γλυφάδας, και  πραγματικά μετά τα όσα γνωρίζουν και διαπιστώνουν οι υπόλοιποι συμπολίτες μας, θα πρέπει να σας δώσουν και συγχαρητήρια.

*Μας κοστίσατε για το 2012 σχεδόν 1.500.000 εκ. ευρώ οι αιρετοί, και 1.000.000 εκ. ευρώ οι εργαζόμενοι, και παρανομείτε εις βάρος των δημοτών. 
(ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όταν υπάρχουν ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ συγκεκριμένου χαρακτήρα να περάσουν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ)

Συνολικά οι αιρετοί διασφαλίζεται τους δημότες, τους θεσμούς, και την νομιμότητα;

Την ίδια στιγμή που συμπολίτης σας στερείται ακόμα και τα βασικά επιβιωσης του επι μακρόν, και φρόντισε δημόσια με έκθεση να γνωστοποιήσει τι ισχύει στην πόλη μας, εσείς στήνετε πανυγήρια και θέλετε επιπροσθέτως αυτός που στερείτε  επι χρόνια, να συνεισφέρει και συνεισφέρει ώστε εκτός απο τους μισθούς που έχετε εξασφαλισμένους, να πέρνετε και τα χρήματα των υπολοίπων δημοτών ενω ποτέ δεν ακούσαμε ούτε μια λέξη συμπαράστασης, δεν κάνατε ούτε μια συνομη ενέργεια.

Σήμερα στον δήμο Γλυφάδας υπάρχουν χιλιάδες ανέργων συμπολιτών μας που καλούνται να πληρώνουν για φιέστες και πανυγηράκια της μιας ημέρας, όπως και αιρετούς και εργαζομένους του δήμου, και να συμπαραστέκονται σε όποια αιτήματα των εργαζομένων του δήμου, όταν στον αντίποδα δεν έχουμε διαπιστώσει το ελάχιστο.

Πραγματικά σας λυπάμε, όταν εγω σας παρέχω και χιλιάδες άλλων συμπολιτών μας ανέργων, και στους αιρετούς και στους εργαζομένους μισθούς και extra ώστε να διασκεδάζεται, ενω δεν είσαστε καν ανθρωποι. (Με ΔΟΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ποντάροντας εκ του ΑΣΦΑΛΟΥΣ στα χρήματα του ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, που ΠΑΝΤΑ πληρώνουν ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ και δικαστικά ΕΞΟΔΑ για την ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ)

Διασκεδάστε με τα χρήματα αυτών των ανθρώπων που στερούνται ακόμα και το ψωμί ώστε να πληρώνουν εσάς επι μακρόν, ενω έχουμε ενα σύνολο απο υπονομευτές και αμφισβηματίες που σκόπιμα παραποιούν οτιδήποτε και με ψέματα πορεύονται υπονομεύοντας τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ώστε να διαβιούν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ.

Εκτός εαν σήμερα στη Γλυφάδα υπάρχει έστω και ένας συμπολίτης μας που δεν γνωρίζει τους λόγους που επανελλημένα δέχτηκα διώξεις και κατασχέσεις με δόλο και σκοπιμότητα, καθώς και με κατάχρηση εξουσιών απο δεκάδες συνεργαζόμενους υπηρέτες της διαπλοκής.

Ακόμα και έτσι.... εμείς παρέχουμε στο κοινωνικό σύνολο, όπως και στο παρελθόν επι δεκαετίες, σε αντίθεση με τους περισσοτέρους που χωρίς ίχνος δημόσιας προσφοράς πλαισίωσαν και πλαισιώνουν, και επιπροσθέτως  είναι αυταπόδεικτα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ διότι ζήτησαν την λαϊκή εντολή και έπρεπε τουλάχιστον να προστατεύουν τα αυτονόητα.

Καλά Χριστούγεννα, και Καλές Γιορτές σε απάνθρωπους οι οποίοι θεωρούν οτι έχουν αξιοπρέπεια.
(Η αξιοπρέπεια δεν είναι εσώρουχο η ένδυμα ώστε όταν θέλεις την έχεις η την αλλάζεις, την αποκτάς με το έργο σου, και πραγματικά μιλάνε τα έργα όσων αμοίβουμε και ζήτησαν την στήριξη μας)

ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ με ΔΟΛΟ εις βάρος του δημότη Γλυφάδας και εκ του ασφαλούς απο θέσεις διοικήσεως και εργαζομένων του δήμου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με ΔΟΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΠΑΝΤΑ πληρώνουν οι ΑΛΛΟΙ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">