ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εύχομαι χρονιά ουσιαστικών ΑΛΛΑΓΩΝ σε όλους

ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Επειδή βαρέθηκα  τις κοινότυπες ευχές, σκέφτηκα να κάνω πιο χειροπιαστές (αν φυσικά πραγματοποιηθούν).

Εύχομαι κάποιοι που ασχολούνται με τα τοπικά να βγουν στη σύνταξη (όπως έχουν βγει στη σύνταξη, και ενω λαμβάνουν τις συντάξεις αξιώνουν και τα χρήματα των δημοτών ως αντιμισθίες ώστε να παρανομούν εις βάρος του δημότη) και να αφήσουν τις καρέκλες τους σε νεότερους ανθρώπους με ιδέες, και κέφι για δουλειά που οι ίδιοι δεν έχουν αποδεδειγμένα.

Εύχομαι κάποια στιγμή να αρχίσει να γίνετε ζητούμενο του συνόλου των αδιάφορων η ισχύ της αληθινής ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ την οποία προσβάλουν μέχρι σήμερα αρκετοί αιρετοί μας. (Να δωθεί τέλος στα δυο μέτρα και σταθμά)

Εύχομαι  ουσιαστική ανάπτυξη στον σημαντικότερο τομέα  που είναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, διότι χωρίς πολιτισμό κοινωνία σάπια και μόνον υπάρχει.

Εύχομαι να πραγματοποιηθούν τα αυτονόητα για το συμφέρον της πλειοψηφίας των δημοτών που συστηματικά δεκαετίες εμπαίζεται απο καιροσκόπους, και που ουδέν έχουν να επιδείξουν ως έργο αν και βρίσκονται σε ενα δήμο με τα περισσότερα έσοδα.

Εύχομαι να μη χαθεί ούτε ένα δευτερόλεπτο για την πλειοψηφία των δημοτών στη Γλυφάδα που δεν τυνχάνει καμίας εκπροσώπησης, και να φροντίσουν να υπάρξει επένδυση δική τους όπως και συμμετοχή στην αξιοκρατική διοίκηση του δήμου για το αύριο.

Εύχομαι στις επόμενες εκλογές για πρώτη φορά να ισχύσει οτι χρειάζονται οι περισσότεροι στη Γλυφάδα καταργώντας κάθε επίπεδο αναξιοκρατίας ώστε να ισχύσουν τα αυτονόητα......ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. 

Και τέλος μετά απο 36 χρόνια αναλγησίας...... εύχομαι να ελαχιστοποιηθεί η υποκρισία του συνόλου των συμπολιτών μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΓνωρίΖΟΥΜΕ πόσο μικρόψυχοι (....) είναι οι αιρετοί μας αν και τους παρέχουμε εκατομμύρια ετησίως, διότι ούτε μια φορά δεν ευχήθηκαν ΤΙΠΟΤΑ σε εμάς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

Item Reviewed: Εύχομαι χρονιά ουσιαστικών ΑΛΛΑΓΩΝ σε όλους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">