ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φτώχεια και γυαλιά ηλίου

ΠΕΜΠΤΗ, 13 Δεκεμβρίου 2012.



Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,
70 παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα (CNN, BBC, RAI, κ.α.), καθώς και η ΕΡΤ, ξεκίνησαν να προβάλουν τη σειρά ντοκιμαντέρ "Γιατί Φτώχεια" μέσα στα οποία θα υπάρχει και ένα για την Ελλάδα με τίτλο " The Crisis and the Sunglasses" ( μτφ " Η κρίση και τα γυαλιά ηλίου").  

Στο 5λεπτο βίντεο βλέπει κανείς τη ζωή του Νικολάου Μ., ενός σκληρά δοκιμαζόμενου συμπολίτη μας, όπου η πώληση γυαλιών του έφερε, όπως αφηγείται, "τυρί και κρέας μετά από πολύ καιρό στο σπίτι μου".

Είναι ταπεινά και ειλικρινά μεγάλη μας τιμή που μας ζητήθηκε να συμμετέχουμε τόσο σε θέματα παραγωγής, σκηνοθεσίας, μουσικής αλλά και θέματος σε ένα ντοκιμαντέρ που δημιούργησε ο διεθνή φήμης Άγγλος παραγωγός Sean McAllister.

Και κάτι ακόμα.

Η βοήθεια και η αλληλεγγύη δεν αποδεικνύονται με μόνο μία πράξη. Ήδη στην Αττική, με τη βοήθεια οπτικών, παρέχουμε δωρεάν σκελετούς της εταιρείας μου και εργαστήριο/φακούς από τους συνεργάτες οπτικούς σε άπορους, ανασφάλιστους και γενικά "άτυχους" συμπολίτες μας μέσω της δράσης του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού όπου εργαζόμαστε όλοι μας εθελοντικά.

Δράττοντας της ευκαιρίας, παρακαλώ πολύ όσοι οπτικοί -αρχικά στην Αττική- μπορούν να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους για την κάλυψη του κόστους των φακών και της "εφαρμογής" της συνταγής ,για αυτούς τους συμπολίτες που έρχονται στο ΜΚΙΕ, ας έρθουν σε επαφή μαζί μας.

Όσο περνά ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται και η αλληλεγγύη δεν είναι πια πλεονάζουσα Αρετή αλλά επιτακτική ανάγκη.

Με τιμή,
Αθανάσιος Καπράλος και όλη η ομάδα της Κross Optics Hellas

www.athanassios.com.gr

Υστερόγραφο του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σε μια περίοδο που ισχύει σχεδόν κάτι καθολικό για την ελληνική κοινωνία, τέτοιου τύπου ενέργειες πράγματι χαρακτηρίζονται θετικές χωρίς όμως να λύνουν το σημαντικό πρόβλημα εκατομμυρίων.

Εαν υπήρχαν αρκετοί με διάθεση ουσιαστικής προσφοράς ώστε να αποφορτίσουν την σημερινή κατάσταση, και με οφέλεια των ιδίων μακροπρόθεσμα, θα είμαστε σε κάλο δρόμο.
(Σπανίζουν τέτοιες ενέργειες.... και μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει μετά απο επανελλημένες κατασχέσεις που μου έγιναν με δόλο και με ζημία εκατομμυρίων, και δεν βρέθηκε ούτε ένας συμπαραστάτης απο αρκετούς που έχουν εξοπλισμούς σε αποθήκες και σαπίζουν, και απο αιρετούς και πολιτευόμενους που δεν έκαναν ούτε μια κίνηση μετά απο ΑΙΤΗΣΕΙΣ ώστε να ισχύσουν τα αυτονόητα. (Μια βεβαίωση λειτουργίας, που σε κάποιους συγκεκριμένα χορήγησαν παράνομα τρείς η πέντε οι κομματικοί τους σύντροφοι., ενω στον πρωτεργάτη του χώρου καμία.)

Να τους χαιρόμαστε όλους, και ειδικά τους συμπολίτες μας που σε κάποιες περιπτώσεις έγιναν χαφιέδες, σε άλλες έχουν σειρά Μ.Μ.Ε, και σε άλλες παρουσιάζονται ως πολιτευτές ενω είναι απατεώνες.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Mόνο Κατασχέσεις απο τους υπηρέτες της διαπλοκής που οδήγησαν την Ελλάδα στο παρόν.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φτώχεια και γυαλιά ηλίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">