ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόθεση Γιώργου Παπακωνσταντίνου

ΣΑΒΒΑΤΟ, 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Σε μια χώρα που η λαμογιά αντικατέστησε τα σύνομα και το σύνταγμα, το μόνο που υφίστατε είναι το ''μεγαλείο'' Νεοελλήνων.

Εαν δεν πετύχουν με συγκροτημένες ενέργειες ολοι, και ο κάθε ένας απο την θέση που πλαισιώνει να εξαλειφθούν οι συντεχνίες αρχικά σε επίπεδο πολιτευομένων, δεν υπάρχει καμία προοπτική για την χώρα και τους πολίτες..... παρά μόνον για τους ''λωποδύτες''.

Απο την εποχή του Σημίτη με το όλα στο φώς και όποιος εχει στοιχεία να οδηγηθεί στην Εισαγγελία (προσωπικά το ακολούθησα και εχω τις αποδείξεις ενός κράτους παράγκα που ολοι διασφάλιζαν αντισυνταγματικά τα άνομα συμφέροντα συντεχνιών και πολιτικών. Στη συνέχεια υπήρχε και επιβράβευση όσων διασφάλιζαν τα άνομα συμφέροντα οικονομικών παραγόντων και πολιτικών, και  ουδείς ακολουθούσε διαδικασία σύγκρουσης με τα ισχυροποιημένα πολιτικοοικονομικά κέντρα) μέχρι τον Γ. Παπανδρέου που το αναναπαράγει σήμερα, αποκλειστικά υποκριτικές κινήσεις ανεντιμότητας.
Πλέον το μόνο που γνωρίΖΟΥΜΕ, και βιώνουμε οι περισσότεροι, είναι πρακτικές ανεντιμότητας απο ισχυροποιημένες συντεχνίες που ληστεύουν το δημόσιο χρήμα και τα εναπομείναντα ίχνη της κατ' επίφαση *δημοκρατίας. *(Κομματοκρατίας) η (γνωριζόντων συνεργαζομένων εις βάρος των περισσότερων)

Ανάλογες πρακτικές έχουμε και στους Ο.Τ.Α. (Ο κάθε ψηφοφόρος ας αναλογιστεί για ποιούς λόγους δίνει την εντολή σε πολιτευόμενους,  ποιός είναι ο ρόλος των πολιτευομένων, και τελικά τι ισχύει)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εχει εκπέσει στο απόλυτο μηδενικό οριακό σημείο, όπου μια μειοψηφία με εντολή μειοψηφίας καταχράται το Σύνταγμα, τους νόμους, τους κώδικες, και τους θεσμούς εις βάρος της πλειοψηφίας των πολιτών. (Ο κάθε πολίτης απο το σύνολο της πλειοψηφίας (σαφώς ανίσχυρος ) βάλλεται και προσβάλλεται ευθέως  απο ομάδες της μειοψηφίας που συνενώθηκαν με στόχο την πλήρη διάλυση κάθε πολιτισμικής και δημοκρατικής δομής ώστε να νέμονται το δημόσια χρήμα, ενω ο ρόλος τους και η υποχρέωση που έχουν είναι η υπηρέτηση των πολιτών)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
Σύμφωνα με πληροφορίες, και μετά τις φήμες και τους… ψιθύρους που ακούγονται στα πολιτικά παρασκήνια, αλλά και στις θέσεις τις οποίες διατυπώνουν δημοσίως συνταγματολόγοι περί παραγραφής των αδικημάτων για τα οποία θα κληθεί να λογοδοτήσει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, λόγω των διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαϊου και του Ιουνίου του 2012, δικαστικοί κύκλοι κινούνται με εργώδη διάθεση στην κατεύθυνση της εξεύρεσης “παραθύρων”, που θα προσπεράσουν τον σκόπελο της παραγραφής, και να οδηγήσουν τον άλλοτε “τσάρο” της ελληνικής οικονομίας ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δικαιοσύνη είναι πιθανόν να ακολουθήσει την οδό που ακολουθήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν με την περίπτωση του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και κορυφαίου, ιστορικού στελέχους του Κινήματος Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος βρίσκεται σήμερα προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.
Ανώτατοι δικαστικοί κύκλοι διέρρεαν με νόημα ότι δεν μπορεί η Δικαιοσύνη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, σε μια περίοδο κατά την οποία η ελληνική κοινωνία υποφέρει, και ζητά να χυθεί άπλετο φως σε υποθέσεις οι οποίες συνοδεύονται από οσμή σκανδάλου.
Γραπτή δήλωση έδωσε στη δημοσιότητα λίγο  ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αναφέροντας τα εξής:
“Τις τελευταίες ώρες γίνεται μια άθλια διαδικασία διαρροών και περιγραφών ονομάτων γύρω από τη “λίστα Λαγκάρντ”, σύμφωνα με την οποία “φωτογραφίζονται” άτομα του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος και γίνονται εικασίες περί “αλλοίωσης”.
Δηλώνω κατηγορηματικά τα εξής:

1. Καμμία απολύτως σχέση δεν είχα και δεν έχω με οποιονδήποτε λογαριασμό στη λίστα.

2. Καμμία απολύτως παρέμβαση στα στοιχεία που εγώ ζήτησα και έλαβα από τις Γαλλικές αρχές δεν έχω κάνει – παρέδωσα στους αρμόδιους τα πλήρη στοιχεία που μου παραδόθηκαν.

3. Εάν υπάρχουν λογαριασμοί στη λίστα που αφορούν σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος, είναι κάτι το οποίο δεν εγνώριζα μέχρι σήμερα.

4. Είναι αυτονόητο ότι όλοι αυτοί οι λογαριασμοί θα ελεγχθούν πλήρως για να φανεί η αλήθεια.


Δεν πρόκειται να αποδεχθώ την κατασκευή ενοχής εκεί που δεν υπάρχει ούτε να γίνω εξιλαστήριο θύμα σε αυτήν την υπόθεση. Άλλωστε με δική μου πρωτοβουλία φρόντισα να έρθουν τα στοιχεία αυτά στην Ελλάδα και τα παρέδωσα στον ΣΔΟΕ για να γίνει έλεγχος.
Ζητώ να έρθουν όλα τα στοιχεία στο φως – ονομαστικά και άμεσα – και να γίνει πλήρης διερεύνηση”.
Μια πρώτη αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου για την υπόθεση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου είχαμε αργά το απόγευμα.
Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και τέως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ρωτήθηκαν από δημοσιογράφους, σχολίαζαν με νόημα ότι η θέση του Γιώργου Παπανδρέου είναι πάγια και ξεκάθαρη: Όλα στο φως. Πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόθεση Γιώργου Παπακωνσταντίνου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">