ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Σημίτης πήρε από το Δημόσιο χρήματα ως θύμα τρομοκρατίας

ΚΥΡΙΑΚΗ, 9 Δεκεμβρίου 2012.


Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης «κέρδισε» από το δημόσιο περισσότερα από 20.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Realnews ο κ Σημίτης διεκδίκησε και πήρε το ποσό των 25.000 ευρώ για τις 2 επιθέσεις με γκαζάκια που έγιναν στο γραφείο του, η μία τον Ιανουάριο του 2010 και η άλλη τον Απρίλιο του 2012.

Ο πρώην πρωθυπουργός εισέπραξε την αποζημίωση επικαλούμενος το νόμο 1897/1990 περί απονομής συντάξεως και παροχής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας.


*Σίγουρα ο ίδιος τις κανόνισε, άλλωστε γνωρίζει τη διαδικασία καλύτερα απο τον κάθ'ενα. (Βλέπεις ποιοι είναι θύματα της τρομοκρατίας, και ποιοι κυβερνούν στην Ελλάδα;)

Γνωρίζεις τι συνέβαινε όσο κυβερνούσαν λαμόγια όπως ο Σημίτης;
(Μπορεί να μας δώσει ο ίδιος, η όποιος άλλος θέλει... την δαπάνη που έκανε μέχρι να βρεθεί σε κυβερνητικές θέσεις υπηρετώντας αποκλειστικά την διαπλοκή;)
Και όμως αυτη είναι η πραγματικότητα !!!! Κάποιοι χωρίς να δαπανήσουν ούτε ενα ευρώ βρέθηκαν σε κυβερνητικές θέσεις, τα έκαναν μπάχαλο, αξιώνουν απο το σύνολο χρήματα ως θύματα τρομοκρατίας, και είναι γνωστό τι δημιούργησαν όσο κυβερνούσαν. Απο την άλλη όσο αυτοί υπηρετούσαν την διαπλοκή κάποιοι άνθρωποι επένδυσαν τις οικονομίες τους, κατέθεσαν αιτήσεις και παράβολα σε μια πολιτεία ξεπουλημένων πολιτικών, και εισέπραξαν και διώξεις, κατασχέσεις, ώστε να έχουμε αποκλειστικά μονοπώλια διαπλοκής πολιτικοοικονομικών παραγόντων, που οδήγησαν ολόκληρη τη χώρα στο σήμερα. 

Αυτη είναι η συνολική δημιουργία σχεδόν όλων των εμπλεκομένων με την πολιτική, οι οποίοι έγιναν φανατικοί οσφυοκάμπτες του κεφαλαίου και μιας ολιγαρχίας, και ενω γνώριζαν τι δημιούργησαν και τι εξυπηρετούν ήταν και σε υπέρμετρο βαθμό λωποδύτες και ανέντιμοι ώστε να συνεχίζεται στην Ελλάδα ο χουντικός νόμος διώξεων και κατασχέσεων μονομερός.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενήργησαν είς βάρος παρανομιών ομίλων, εφοπλιστών, και λοιπών χρηματοδοτών τους, και όσων χειραγωγούσαν και χειραγωγούν σκόπιμα εις βάρος του λαού.

Ακομα και στη Γλυφάδα αρκετά ''μπουμπούκια'' που ήθελαν ενασχόληση με τα κοινά... το στοματάκι τους το έχουν ερμητικά κλειστό. Σαφώς θα συμμερίζονται οτι ο Σημίτης έπεσε θύμα τρομοκρατίας.
Ούτε για μια φορά δεν είπαν την ΑΛΗΘΕΙΑ οι λωποδύτες που θέλουν και αξιοπρεπείς θέσεις και αξιώματα. (Άλλωστε έχουν τα εφόδια αξιολόγησης πως λειτούργησε το 60% και τι μήνυμα έδωσαν οι περισσότεροι δημότες)

Kαι τέλος, εαν ο Σημίτης ήταν στην θέση ατόμων όπως ο υποφαινόμενος, μετά τα όσα έχουν τελεστεί με μοναδικό τρόπο στη Γλυφάδα θα ζητούσε (απαιτούσε) 
τουλάχιστον 2.000.000.00 εκ. ευρώ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Yστερόγραφο: Σημείωσε τις ενέργειες επανελλημένα εις βάρος αριστερών, πρωτεργατών, και φτωχών, και την τακτική υπέρ διαπλεκομένων, και περίμενε στο μέλλον την κατάλληλη ευκαιρία.

Σε μια χώρα 1.500.000 εκ. ανέργων, και 3.000.000 που αδυνατούν να πληρώσουν χαράτσια κ.α. ο Σημίτης πήρε 25.000 αποζημίωση ως θύμα τρομοκρατίας.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Σημίτης πήρε από το Δημόσιο χρήματα ως θύμα τρομοκρατίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">