ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ορισμός της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ απο τον Αντώνη Σαμαρά

ΚΥΡΙΑΚΗ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Με άρθρο του στην εφημερίδα “Real News”, ο Αντώνης Σαμαράς παραθέτει τις σκέψεις του για τη στρατηγική στόχευση της κυβέρνησής του ενόψει του 2013, προκειμένου να ξεκολλήσει η ελληνική οικονομία, να προωθηθούν δράσεις ανάπτυξης, να κεφαλαιοποιηθεί το θετικό κλίμα το οποίο έχει διαμορφωθεί για την Ελλάδα στο εξωτερικό, και  να υπάρξει ανακούφιση των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων, που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε και έναν ορισμό της Δημοκρατίας, που έχε πολιτικό υπόβαθρο, και ξεκάθαρες αναφορές στη σημερινή εθνική πραγματικότητα την οποία βιώνει η Ελλάδα.
Δημοκρατία σημαίνει δυνατότητα της πλειοψηφίας να κυβερνά, δυνατότητα της μειοψηφίας να ελέγχει και να γίνεται πλειοψηφία, επιβολή του νόμου σε όλους, σεβασμό του κράτους προς τον πολίτη, και σεβασμό των πολιτών προς τις υποχρεώσεις τους.
Με δυο λόγια: Σεβασμό όλων προς το δημόσιο συμφέρον και προς τους κανόνες που επιβάλλει η δημοκρατική νομιμότητα, τονίζει στο άρθρο του ο Αντώνης Σαμαράς.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Όλα τα έχουμε δει και όλα τα έχουμε ακούσει, οπότε  το μόνο που δεν έιχαμε δει είναι ο ορισμός της Δημοκρατίας απο τον *Αντώνη Σαμαρά.
Έαν λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν τα λεγώμενα του Αντώνη και δεδομένης της πραγματικότητας στη Γλυφάδα έχουμε και λέμε:
1) Δημοκρατία σημαίνει δυνατότητα της πλειοψηφίας να κυβερνά, άρα στη Γλυφάδα που το 60% η πλειοψηφία δημοτών δεν ψήφισε κανένα,  και δεν εχει δυνατότητα να διοικεί ούτε και οι διοικούντες της μειοψηφίας λαμβάνουν σοβαρά τις αιτήσεις των δημοτών της  πλειοψηφίας, δεν υπάρχει ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑ.
2) Η μειοψηφία στη τοπική μας κοινωνία δεν ασκεί σχεδόν κανένα έλενχο ούτε συμμερίζεται τα ζητήματα και προβλήματα των δημοτών, άρα σύμφωνα με το μοντέλο που ισχύει στη χώρα μας και στη πόλη μας ακόμα και όταν η μειοψηφία κατορθώνει να διοικήσει ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και μόνον έχουμε. (ΒΛΕΠΕ το παρόν)
3) Επιβολή του νόμου σε όλους ουδέποτε ίσχυσε και ισχύει, και γνωρίζουν ΟΛΟΙ ποιοι καλύπτουν διαπλεκόμενα και άλλα συμφέροντα που αντισυνταγματικά και κατά κάθε θεσπισμένου νόμου έχουν πετύχει να βρίσκονται στο απειρόβλητο, να υπηρετούνται απο όλους, και να πληρώνουν μόνο οι μη έχωντες.
4) Σεβασμός του κράτους πρός τον πολίτη δεν υπήρξε ποτέ, και είναι γνωστό πως αρκετοί που πλαισίωσαν τον ευρύτερο δημόσιο τομέα με ρουσφέτια και με διορισμούς απο το παράθυρο, υπόλογοι στη δικαιοσύνη για χρηματισμό, κάλυπταν και καλύπτουν σειρά παρανομιών των εφοπλιστικών και άλλων μεγαλοσυμφερόντων, και φρόντιζαν να βάλλουν επανελλημένα κατά συγκεκριμένων ακόμη και με ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ. (ΕΧΩ τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)
5) Οι πολίτες πάντα ήταν σεβάσμιοι των υποχρεώσεων που είχαν.... ενω συγκεκριμένα σχεδιαστήρια φρόντιζαν να τους οδηγήσουν στην πλήρη αδιαφορία, και τελικά σχεδόν κανένας πλέον δεν σέβεται ούτε ακολουθεί τις υποχρεώσεις που έχει. (Η βασικότερη υποχρέωση του κάθε πολίτη είναι η ακροτελεύτεια διάταξη του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, άρα με πλήρη επίγνωση δηλώνω κατόπιν όσων έχουν τελεστεί στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, και συγκεκριμένα κατά εμού, και με δεδομένο λίγες ώρες πρίν απο το 2013  ενω σκόπιμα με οδήγησαν στη φυσική εξόντωση, και είναι ΑΝΕΡΓΟΣ απο το 2004 χωρίς καμία ενέργεια πολιτευομένου και με χιλιάδες αιτήσεων, ότι οι περισσότεροι ονομάζονται και είναι ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ αρχής δεδομένης του πρωθυπουργού)

Εαν δεν σταματήσει έστω και ετεροχρονισμένα το δημόσια θέατρο υποκρισίας όλων των πολιτών στην Ελλάδα, το μόνο που θα υφίστατε πλήν της αδιαφορίας θα είναι καθολικά η Εθνική Προδοσία.

Ο Πρωτεργάτης των FM στην Ελλάδα.
Γιάννης Κουρδομένος

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις ενω ακολούθησα τη σύνομη οδό, ώστε κόμματα και μέλη κομμάτων να νέμονται το πολίτευμα και οτι απορρέει της Ελληνικής Δημοκρατίας. (Συγκεκριμένα αναφέρω την περίπτωση Καρατζαφέρη όπου μετά απο δεκαετία και πλεόν λειτουργίας στους 102, 7 mhz, και με αίτηση που κατέθεσε για την εν λόγω συχνότητα, λειτουργεί στους 90, 6 mhz με τις ευλογίες της ληγμένης σύνθεσης του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, και του πρόεδρου αυτού που διόρισαν πολιτικά κόμματα, τα οποία φρόντισαν να νομοθετήσουν υπέρ της συντεχνίας τους (Ν.Δ) ώστε τα κόμματα να έχουν και Μ.Μ.Ε εις βάρος των πολιτών της χώρας) 

*Σημειώνω οτι σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω τίποτα είς βάρος του πρωθυπουργού, όμως θεσμικά θεωρώ οτι είναι ο πρώτος που πρέπει να διασφαλίζει τον κάθε πολίτη, και αυτο φυσικά δεν υφίστατε. (Το ζήτημα ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑ είναι επίπλαστο και η αλλοίωση αυτής απο κόμματα είναι σαφής, ειδικά στις τοπικές κοινωνίες  όπου οι δημότες δεν ψηφίζουν πρόσωπα, ούτε κατόπιν της δημόσιας προσφοράς του κάθε ένα, παρά μόνον τι προτάσει το κόμμα στο οποίο ανήκουν. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ και κάθε έννοια ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ορισμός της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ απο τον Αντώνη Σαμαρά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">