ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 5 Δεκεμβρίου 2012.



Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας το οποίο αποτελείται ως επι το πλείστον απο ανεύθυνους  διοικούντες πλήν  κάποιων εξαιρέσεων,  ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Στρατηγικό Σχεδιασμό για τα έτη 2013-2014, ο οποίος αποτελεί την Α΄ Φάση της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα προσδιορίζει τις νέες δραστηριότητες που θα πρέπει να εκτελέσει ο Δήμος στο πλαίσιο των θεσμοθετημένων αρμοδιοτήτων του, ενω αποδεδειγμένα δεν εκτέλεσε θεσμοθετημένες αρμοδιότητες του κατόπιν παρανομίας του δημάρχου.

Σύμφωνα με το Νόμο 3852/2010 (ΦΕΚ 87Α΄) Πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Γλυφάδας για τα έτη 2013 – 2014, προκειμένου να ληφθούν υπόψη κατά την κατάρτισή του τόσο οι απόψεις των φορέων του Δήμου μας, όσο και οι απόψεις των πολιτών.

*Σημειώνω οτι απο την πρώτη ημέρα εκλογής της σημερινής διοίκησης και την λειτουργία της δημοτικής ιστοσελίδας, απέστειλα επανελλημένα στο info@glyfada.gr απόψεις, πλήν αιτήσεων που είχαν προηγηθεί και αμέσως μετά. (Σε μια Πόλη ζούμε και λίγο πολυ γνωρίΖΟΥΜΕ ποιοι πλαισιώνουν και τι σκοπιμότητες και συμφέροντα υπηρετούν και εξυπηρετούν στη Γλυφάδα, δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ πλήν βολέματος οικίων και γνωστών προσώπων, και κονδυλίων δεξιά αριστερά υπέρ συγκεκριμένων και γνωστών)

Παρακαλούμε να αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας έως και τις 16  Δεκεμβρίου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@glyfada.gr ή εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου Γλυφάδας με την ένδειξη: «Προς την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Γλυφάδας».Εκτελεστική επιτροπή η οποία ελένχεται εξ πλοκλήρου απο τον Κώστα Κόκκορη και άλλους παραταξιακούς οι οποίοι θεωρούν οτι ο δήμος γλυφάδας είιναι προσωπικό τους τσιφλίκι εξεφτελίζοντας τους θεσμούς και προσβάλοντας το σύνολο των δημοτών.

Θεωρούμε σημαντική την κατάθεση της άποψής σας αναγράφεται στο ενημερωτικό ανακοινωθέν, ενω τονίζω οτι ουδέποτε κατόπιν σειράς αιτήσεων και σύμφωνα με οσα ισχύουν οι διοικούντες εφάρμοσαν τον νόμο, η ακολούθησαν τα θεσμοθετημένα που επιτάσει ο ρόλος τους.

Δείτε εδώ το κείμενο του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Γλυφάδας για τα έτη 2013-2014 και σαφώς θα διαπιστώσεται τα δυο μέτρα και σταθμά που έχουν ακολουθήσει μέχρι και σήμερα, όπως και διαδικασίες κατ' επιλογήν χωρίς καμία διαδικασία στάθμισης προτεραιοτήτων. (Άλλωστε πως μπορεί να ισχύσει κάτι αντίθετο όταν το πελατειακό κράτος εχει πρόσφορο έδαφος και στη Γλυφάδα του σήμερα;)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

Yστερόγραφο: Η μόνη σύνομη διαδικασία είναι αρχικά της δημόσιας καταγγελίας και ενημέρωσης των υπολοίπων εκλεγμένων και του συνόλου των αρχών, και εαν διαπιστωθεί απο το σύνολο των συμπολιτών μας καθολική αδράνεια με το σύνολο των δημοσιευμένων στοιχείων καθώς και των αιτήσεων που παράνομα δεν πέρασε ο κ.Κόκκορης στο δημοτικό συμβούλιο, προσφυγή στη δικαιοσύνη. (Σαφώς ο δόλος στις πρακτικές του κ. Κόκκορη είναι αυταπόδεικτος διότι γνωρίζει οτι δημότης είναι οκτώ χρόνια άνεργος, ενω οι προτεραιότητες του είναι γνωστές σε όλους)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Mόνο Κατασχέσεις ώστε η αξιοκρατία να μην υφίστατε, και κάποια κόμματα να ασκούν ολοκληρωτικό έλενχο και επιβολή στις τοπικές κοινωνίες, προοθώντας τα κομματικά τους μέλη ώστε να υπηρετείται η ΔΙΑΠΛΟΚΗ. (Το γεγονός ελλείματος σχολίων και αντίθετης άποψης μετά απο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις καταμαρτυρά την ορθότητα)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">