ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ !!!!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 Δεκεμβρίου 2012.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ !!!!!!
(H Eλληνική Δημοκρατία τουλάχιστον στη δική μας τοπική κοινωνία εχει τόση υπόσταση όση εχει το χαρτάκι μιας αιτήσεως με αριθμό πρωτοκόλου και ημερομηνία. Όταν χρειάζεται για το προσωπικό ιδιοτελές συμφέρον του βολεμένου κομματικού μέλους (δημάρχου&αιρετών η εργαζομένων του δήμου) το χαρτάκι να εχει υπόσταση και ισχύ προωθείτε....(εχει συμβεί χιλιάδες φορές απο τα ίδια άτομα) Όταν όμως επιβάλλεται........ θάβεται απο άτομα σαν τον Κόκκορη)

To μόνο που γνωρίζω επι δεκαετίες είναι τα κόμματα ανεύθυνων που εδρέωσαν την αναξιοκρατία... ώστε πολλοί άνθρωποι (κομματικά μέλη) να πλαισιώνουν αυτά που δεν τους άρμοζαν και ποτέ δεν θα πλαισίωναν εαν δεν είχαν δομήσει οι γνωστοί ''εθνοπαπατζήδες'' το πελατειακό κράτος, των ανεύθυνων πολιτικολάγνων.

Τις τελευταίες δεκαετίες παρέλασαν δεκάδες χιλιάδες σε εθνικό επίπεδο, και  αρκετές χιλιάδες και στη τοπική μας κοινωνία. ΓΛΥΦΑΔΑ η οποία παραμένει έρμαιο κομμάτων...και ειδικά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ... που σαφώς πέτυχαν εξανεμίζοντας ακόμα και τα ελάχιστα ίχνη ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ με χιλιάδες ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, και αρκετές εξυπηρετήσεις και εκατομμύρια πρός  Διαπλεκομένους, να συντηρούν και να αναπαράγουν κάθετα και απόλυτα το διαχρονικό ΛΑΘΟΣ  ψήφισης ακατάλληλων και αναξιοκρατών, και ειδικά παλιοχαρακτήρων. (ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ απο θεσμικές και αμοιβόμενες θέσεις ακολουθούν αποκλειστικά παλιοχαρακτήρες)

Πολλές φορές θεωρούμε ολοι οτι τα αυτονόητα είναι κτήμα του συνόλου οπότε δεν χρειάζεται να ειπώνονται...(όμως αυτο είναι τεράστιο λάθος). Προσωπικά θεωρώ οτι είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε καθημερινά ΟΛΟΙ. Σήμερα περισσότερο απο ποτέ άλλοτε είναι επιτακτική ανάγκη να υπογραμίζουμε και να τονίζουμε το  σύνολο απο αυτονόητα τα οποία επιμελώς έχουμε αντικαταστήσει απο υποκρισία και ψευτοεντυπώσεις.

Στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας σήμερα που είναι δεδομένο οτι ο γιός του τσοπάνη (ο οποίος  δεν εχει ούτε την εντοπιότητα, είχε όμως κομματική ταυτότητα) έγινε δήμαρχος ενω είναι αυταπόδεικτα απατεώνας. 
Kαι ενω εχει φροντίσει επιμελώς απόλυτα αναξιοκρατικά να βρίσκονται δεκάδες άτομα σε αντίστοιχες αμοιβόμενες θέσεις του Δήμου (και είναι γνωστό ποιοι πληρώνουν το 1.500.000 εκ. ευρώ ετησίως σύν άλλο ένα εκατομμύριο αντιμισθίες και extra, όπως και ενα εκατομμύριο για τους εργαζομένους του δήμου) - ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ - και σε περιπτώσεις καθ' όλα  σύνομες και δικαιολογημένες ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ εις βάρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του συνόλου των δημοτών *(οχι κατ' ανάγκη εμού)

Το σύνολο αυτών των πλαισιωτών ''κουβαλάει'' κόμπλεξ και είναι πολλά, όπως επίσης λογικό είναι να γίνετε αποκλειστικά και μόνον αναπαραγωγή της αναξιοκρατίας απο αυτά τα άτομα διότι δεν γνωρίζουν, ούτε αντιλαμβάνονται τι εστι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. (ΓνωρίΖΕΙΣ την διαδρομή τους, τις ενέργειες τους, τις παρανομίες τους, και εν γένει το σύνολο των πεπραγμένων τους, όπως και που αποσκοπούν)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υστερόγραφο: Aρκετά εύκολος ο δρόμος της αναξιοκρατίας... οπότε σου θυμίζω και αποσαφηνίζω οτι δια μέσω των ενεργειών (ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ) του κάθε Κόκκορη και ειδικά του δικού σας βάλλεται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το σύνολο των θεσμών, και επίσης το σύνολο  των δημοτών, γιατί προσωπικά ως άτομο μπορούσα να γίνω και να είμαι ένας ξεπουλημένος γλύφτης, κόλακας, κ.α. και να τυνχάνω
της ειδικής μεταχειρίσεως αυτής της κατηγορίας... και πραγματικά δεν έχουμε έλλειμα στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, και είναι γνωστοί.

Eπίσης το οτι κανένας απο δεκάδες συμπολίτες μας δεν ακολουθεί αυτα που συνεπάγονται του ρόλου του, όμως ΟΛΟΙ θέλουν να διοικήσουν στη Γλυφάδα ....είναι άλλο ενα κορυφαίο αυτονόητο το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να εχει απασχολήσει ιδιαίτερα  κανένα συμπολίτη μας.
(Εαν πρέπει και χρειάζεται ο ίδιος να δημοσιοποιώ την αλήθεια, και κατά παράβαση όσων ισχύουν να παρέμβω και στο δημοτικό συμβούλιο, για ποιούς λόγους χρειάζονται οι αιρετοί μας;)

Έστω και ετεροχρονισμένα, ακόμα και οι περισσότερο υποκριτές, επιλέξτε την διαμόρφωση για το αύριο. Εαν σας εκφράζει το ....................... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
και το απόλυτο της υποκρισίας,  λαμογιάς, και απατεώνων, πείτε το δημόσια.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ !!!!!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">