ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα ο Τόπος μας !!!

ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Γλυφάδα ο τόπος μας τιτλοφορείται η έκδοση του Δήμου Γλυφάδας η οποία κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ στους δημότες, και φυσικά μετά το πρώτα ο πολίτης απο το ΠΑΣΟΚ, τώρα σε μορφή κακέκτυπου στο επίκεντρο ο πολίτης.

Ξέρεις συμπολίτη μου οτι είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί ο πολίτης στο επίκεντρο διότι είμαστε 100.000 δημοτών και όλοι ανεξαρτήτως αντιμετοπίΖΟΥΜΕ απο μικρά έως σοβαρά προβλήματα σε μια χώρα με πολλές παθογένειες.

Σταδιακά θα αρχίσει η εποχή αφαίρεσης και ελαχίστων προτάσεων διότι όσοι και όσες ''τρύπωσαν'' και ''τρυπώνουν'' αποδείχτηκε οτι είναι πλεονέκτες και πολύ εγωκεντρικά άτομα τα αποία μόλις εξασφαλίσουν οτιδήποτε για τους ιδίους ξεχνούν τα πάντα.

Το θέμα είναι πραγματικές αλλαγές, οπότε τα λέμε στις επόμενες εκλογές.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Πραγματικά η Γλυφάδα είναι ο τόπος μας, αν και γνωρίζουμε τι εχει ισχύσει και ισχύει με κάποιους συμπολίτες μας οι οποίοι δεν μας κάνουν καθόλου περήφανους. (Τουλάχιστον έπρεπε μια φορά στη ζωή μου να διαπιστώσω απο αυτούς που ζήτησαν την εκλογή τους, και να διοικήσουν στη Γλυφάδα, οτι πραγματικά βάζουν τον κάθε δημότη και τα θέματα του στο επίκεντρο) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα ο Τόπος μας !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">