ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στουρνάρας: Θα εισπράττεται μέσω ΔΕΗ το χαράτσι (Για όσους θέλουν να το καταβάλλουν)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 Δεκεμβρίου 2012.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σήμερα σε ερώτημα δημοσιογράφων απάντησε  ότι πρέπει να συνεχιστεί η είσπραξη του χαρατσιού μέσω ΔΕΗ, γιατί εδώ θίγεται το δημόσιο συμφέρον.

Κοιτάζουμε όλο μας το νομικό οπλοστάσιο. Μία πρώτη ένδειξη που έχω από τους νομικούς συμβούλους είναι ότι η απόφαση αφορά μόνο τους διαδίκους, άρα η ΔΕΗ δεν πρέπει να διακόψει να εισπράττει το τέλος αυτό, και βεβαίως θα κάνουμε άμεσα αναίρεση στον Άρειο Πάγο δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Στουρνάρας και συμπλήρωσε: «Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας η απόφαση αυτή δεν ερείδεται σε αντισυνταγματικούς λόγους, δηλαδή το ΣτΕ έχει κρίνει ότι είναι συνταγματική η είσπραξη του τέλους. Θα εξαντλήσουμε όλο το νομικό μας οπλοστάσιο».
Στην ερώτηση δε αν θα συνεχιστεί η είσπραξη του τέλους μέσω της ΔΕΗ είπε: «Θα συνεχίσει να εισπράττεται το τέλος μέσω της ΔΕΗ διότι θίγεται εδώ το δημόσιο συμφέρον. Θεωρούμε ότι το δικαστήριο αυτό δεν είχε τη δικαιοδοσία να βγάλει μια τέτοια απόφαση. Ετσι τουλάχιστον μου λένε οι νομικοί μου. Να ξέρετε ότι τυχόν διακοπή είσπραξης του τέλους σημαίνει ότι τα έσοδα θα πάνε πίσω και αν πάνε τόσο πολύ πίσω και έχουμε πρόβλημα θα αναγκαστούμε να πάρουμε άλλα μέτρα, πολύ επώδυνα μέτρα. Αρα πρέπει πραγματικά να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς κάνουμε.
Για την επιβολή νέων μέτρων, δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά «μόνο στην περίπτωση που δεν πάνε όλα καλά. Αν κάτι δεν πάει καλά, θα πρέπει να κάνουμε κι άλλες περικοπές, όπως οι αμυντικές δαπάνες.
Οσον αφορά τη φορολογική κλίμακα, δήλωσε ότι το νέο φορολογικό ωφελεί τα εισοδήματα μέχρι 25.000 ευρώ, δηλαδή το 80% της φορολογικής βάσης, ζήτησε τη “βοήθεια” του υπουργείου Δικαιοσύνης για ποινές στα μεγάλα ψάρια και ξεκαθάρισε σε πως πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουμε αν δεν τηρήσουμε πιστά το πρόγραμμα.
Υστερόγραφο του Γλυφάδα web: Bέβαια ο κάθε Στουρνάρας αγνοεί βασικά δεδομένα της παρούσης στην Ελλάδα όταν γίνετε φανατικός εισπράκτορας χαρατσιών που επιβλήθηκαν στο σύνολο των πολιτών ενω συνεχίζεται με συνέπεια η κάλυψη απο κυβερνητικής πλευράς όλων των ΜΕΓΑΛΟφοροφυγάδων.

Αξιοποιήστε οτι οπλαστάσιο νομικό έχετε και στη συνέχεια θα υπάρξει πάλι προσφυγή των πολιτών (και καλώ ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να αξιοποιήσουμε ειδικές περιπτώσεις πολιτών πρός όφελος του συνόλου) οι οποίοι δεν οφείλουν ΤΙΠΟΤΑ.
Απο την στιγμή που υπάρχει δικαστική απόφαση.... όσοι θέλουν καταβάλλουν το χαράτσι, και όσοι δεν επιθυμούν δεν καταβάλλουν ΤΙΠΟΤΑ.
(Eμείς τουλάχιστον στη Γλυφάδα έχουμε καλέσει δημόσια τους δημότες να μην πληρώνουν ΧΑΡΑΤΣΙ απο την στιγμή που υπάρχει απόφαση δικαστηρίου η οποία είναι σαφής. Αρκετοί συμπολίτες μας δεν οφείλουν ΤΙΠΟΤΑ, και ειδικά ο υποφαινόμενος.)

Ειδικά για συγκεκριμένους ανθρώπους που η πολιτεία επανελλημένα δημιούργησε σειρά διώξεων ώστε να λαμβάνουν γνωστοί και χρηματοδότες, και να πλαισιώνουν κομματόσκυλα στο πελατειακό κράτος,  και μετά απο εκατοντάδες σύνομες ΑΙΤΗΣΕΙΣ δεν έπραξε ΤΙΠΟΤΑ κανείς απο εκλεγμένους κυβερνώντες (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), η διοικούντες (κομματικά μέλη) , ο ΠΟΛΙΤΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ δεν οφείλει ΤΙΠΟΤΑ.
(σημειώνω και την πρόσφατη ΑΙΤΗΣΗ στον Δήμο Γλυφάδας... που σήμερα πλαισιώνει ένας ανεύθυνος κομπλεξικός δήμαρχος που επι δυο χρόνια πράττει αποκλειστικά παρανομίες χωρίς ίχνος σεβασμού στον ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ που έχει.)

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ η ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, και ενα σύνολο υποκριτές που οδήγησαν την χώρα τους στη ξεφτίλα και συνεχίζουν το θέατρο. (Σήμερα τουλάχιστον καταλήγω συγκεκριμένα είναι ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ίσως και υποδιέστεροι των ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ, και εσείς οι υπόλοιποι συνεχίστε να τρώτε την φόλα οτι σας τα λένε ΟΛΑ οι διαπλεκόμενοι ..................... που φέρουν ισόποσα την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα)

Επίσης στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας είναι γνωστό ποιός αποκλειστικά και καθημερινά σε ανύποπτο χρονικό διάστημα ήταν σαφής και συγκεκριμένος, και σήμερα επιβεβαιώνεται στο 100% ενω οι περισσότεροι συνεχίζουν την επανάληψη όσων οδήγησαν την χώρα σε ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

(Πλήρης αδιαφορία για οτιδήποτε σχόλια κάνει ο οποιοσδήποτε μετέχων της σαπίλας εκ του ασφαλούς, είμαι σαφής. Ενα κράτος λωποδύτες και ανεύθυνοι οι οποίοι έχουν και απαιτήσεις ενω αδυνατούν ως λωποδύτες να ισχύουν τουλάχιστον τα αυτονόητα στην Ελλάδα. Σειρά άλλων δημόσια ως παντελώς ηλίθιοι υποκρίνονται..... και οσο ισχύει το συγκεκριμένο καθεστώς διευρύνεται η αναξιοκρατία, η ανεργία, η ανισότητα, και το έλλειμα δημοκρατίας) 

Επιτέλους με σαφήνεια δείξτε τους λωποδύτες, κατονομάστε τους ανεύθυνους απατεώνες, είμαστε μια μικρή χώρα και το θέατρο δεν αρμόζει επι του παρόντος.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Αποφάσισα να πληρώσω το μάρμαρο πρίν απο δεκαετίες, οπότε κανένας καραγκιόζης δεν μπορεί σήμερα να μου επιβάλλει ΤΙΠΟΤΑ. (Όσοι και όσες τότε επιλέξατε την υποκρισία συνεχίστε την υποκρισία άλλωστε μετά την εθνική ξεφτίλα υπάρχει και το επόμενο στάδιο)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στουρνάρας: Θα εισπράττεται μέσω ΔΕΗ το χαράτσι (Για όσους θέλουν να το καταβάλλουν) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">