ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

ΠΕΜΠΤΗ, 6 Δεκεμβρίου 2012.

Είναι ξεκάθαρο σήμερα στη διαλυμένη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, οτι αρκετοί και ανεύθυνοι που προέκυψαν απο το ΤΙΠΟΤΑ (Χωρίς καμία δημόσια προσφορά) συσπειρώθηκαν σε μια ''συμμορία'' που νέμεται αρχικά την αξιοκρατία, και στη συνέχεια οτιδήποτε εχει θεσμοθετηθεί.

Είναι τα ίδια πρόσωπα που κατά το παρελθόν δεν υπήρχαν πουθενά, ποτέ δεν ομίλησαν για οτι συνέβαινε στη Γλυφάδα και υποβάθμιζε τις προδιαγραφές σε όλους τους τομείς, ακόμα και σήμερα τάσσονται ως ''κωφάλαλοι'' υπέρ όσων προωθεί ο Κόκκορης & συνεργάτες, και είναι υπέρ του συνόλου των παρανομιών.

Και όμως αυτά τα πρόσωπα  που κρύβονται πίσω απο τις επιλογές ενός, χαρακτηρίζουν τους άλλους φασίστες, λαϊκιστές, γραφικούς κ.α.

Αρκετοί ενοχλήθηκαν απο τις ενέργειες αριστερών....ακόμα και σήμερα με αυταπόδεικτα λωποδύτες που παρανομούν ασύστολα, και η διασπάθηση του δημοσίου χρήματος όπως και τα ρουσφέτια δίνουν και πέρνουν και στη Γλυφάδα, δεν έχουν άποψη για σειρά ζητημάτων.. ούτε απεδέχθησαν οτι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γέννησαν τον ΦΑΣΙΣΜΟ......... όμως ενοχλούνται απο ενέργειες αριστερών.

Σίγουρα σας αρμόζει κάτι δραστικότερο του λαϊκισμού, και εσάς κρίνουν οι περισσότεροι, οχι κινήσεις αριστερών που ξεκάθαρα και δημόσια πήραν θέση κατά φαινομένων απόρροια πολιτικών 40 ετών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Χθές τους έφταιγα εγώ και έπεσαν όλοι επάνω μου, σήμερα τους φταίει ο Κορτζίδης, και αύριο θα τους φταίει ο οποιοσδήποτε άλλος αρκεί να αποποιηθούν τις ευθύνες τους οι μετέχοντες της σαπίλας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υστερόγραφο: Xαρακτηρίζουν αναρχικούς τους αριστερούς σκόπιμα, ενω γνωρίζουμε ποιοι απο θέσεις με θεσμικό χαρακτήρα είναι πραγματικά ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ όπως και τα πεπραγμένα τους, και την υφαρπαγή ψήφων χωρίς καμία εκπροσώπηση του δημότη - πολίτη.

*Υποβαθμίστε το επίπεδο Υποκρισίας που σας διέπει διότι η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν είναι λαϊκισμός ούτε γραφική κατάσταση, είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, και γνωρίζεται σήμερα την αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδα ευπρέπειας. Εσείς γιατί οδηγείται στα άκρα κάποιες καταστάσεις χαρακτηρίζοντας αναρχικούς τους αριστερούς;

*Όσοι ενοχλούνται θεωρώντας οτι υποβαθμίζω το επίπεδο αξιοπρέπειας τους, ας δηλώσουν στους υπολοίπους τον σχεδιασμό που έκαναν και κάνουν εις βάρος κάθε νομιμότητας και των θεσμοθετημένων, όπως και τους λόγους.

(Μια κοινωνία πολλών εκλεγμένων υποκριτών που διαπιστώνει την αποστροφή του κόσμου και συνεχίζει να σπιλώνει, να ευτελίζει, διότι δεν θέλει να ακολουθηθούν τα αυτονόητα, και αυταπόδεικτα εχει οφέλεια όσο ο κόσμος αποστρέφεται και δέχεται τη λάσπη και τη σπίλωση τους στο πρόσωπο όσων πραγματικά αξίζουν και δεν φέρουν καμία ευθύνη) Εξισορρόπηση εαν θέλετε πολιτισμένες διαδικασίες, διότι αρκετοί συμπολίτες μας 
οι οποίοι ουδέποτε ομίλησαν - απλά παρακολουθούν το σύνολο - είναι οι 
καταλληλότεροι κριτές όλων, και αξιολογούν τα πεπραγμένα ειδικά των ωφελουμένων.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">