ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάθης Παναγούλης: Oλομέτωπη επίθεση στην ΝΔ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 Δεκεμβρίου 2012.

Σκληρή επίθεση στον Μάκη Βορίδη και τη ΝΔ εξαπέλυσε ο συμπολίτης μας Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης.

«Να σταματήσει να δημαγωγεί η Νέα Δημοκρατία γιατί το 1984, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Μάκης Βορίδης διορίστηκε από τον έγκλειστο δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού Γενικός Γραμματέας της Χουντικής Νεολαίας ΕΠΕΝ, αντικαθιστώντας το σημερινό Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 1990! Τον Μάιο του 1985, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης κρατώντας τσεκούρι μαζί με άλλους τραμπούκους απειλούσε δημοκρατικούς πολίτες και έσπαγε βιτρίνες. Να που βρίσκεται η ακροδεξιά! Στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά και εις ανώτερα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Αυτά προς το παρόν.

(Βέβαια μην ξεχνάμε οτι στις δημοτικές εκλογές στη Γλυφάδα ο κ. Παναγούλης στήριξε ανοιχτά τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (ΝΔ) και οχι τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε αυτο θα χρησιμοποιηθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές απο συγκεκριμένα άτομα.)

Όλοι έχουν κάνει λάθη και κάποια στιγμή δείχνουν μετεμέλεια, οφείλουμε να σεβόμαστε τι ισχύει σήμερα, όπως αρκετοί δέχτηκαν τον κ.Παναγούλη στον ΣΥΡΙΖΑ, *φαινόμενο που κατά το παρελθόν ήταν ανεπίτρεπτο και το στόλιζαν με βαρειά επίθετα. *(Βουλευτής του ενός κόμματος να πηγαίνει στο άλλο)

Κάποια πράγματα γυρίζουν ως μπούμεραγκ, οπότε καλό είναι ολοι μας να δείχνουμε λίγο σύνεση και επιείκεια ως πρός το παρελθόν..... και να κοιτάμε ευθεία στο μέλλον. (Αυτο είναι το μείζον σήμερα)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάθης Παναγούλης: Oλομέτωπη επίθεση στην ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">