ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ ΕΥΧΕΣ 2013

ΤΕΤΑΡΤΗ, 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Εύχομαι σε όλους μας να ζήσουμε το ξημέρωμα ενός άλλου κόσμου ,ενός κόσμου χωρίς φτώχεια ,πείνα ,άστεγους ανθρώπους, ανεργία και εξαθλίωση, χωρίς ρατσισμό και πνιγμένους πρόσφυγες στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. 

Χωρίς το σφαγείο και τον φασισμό της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Το 2012 μας άφησε ερείπια και αποκαίδια. 
Το 2013 που ήρθε, να είναι η χρονιά, της ρήξης και της ανατροπής για μια άλλη κοινωνία , αλληλέγγυα, ποιο δίκαιη και ανθρώπινη για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν φωνή και στον ¨ ήλιο μοίρα ¨ , σ αυτό τον κόσμο. 
Καλή δύναμη και πολλά κουράγια για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και ειδικά στο τόπο μας, για να υπερασπιστούμε από την κατεδάφιση τον δημόσιο χαρακτήρα της ζωής μας ,την Τοπική Αυτοδιοίκηση,την δημόσια διοίκηση , την δημόσια περιουσία και τα δημόσια αγαθά , τις προνιακές και κοινωνικές δομές, την δημόσια υγεία και παιδεία, την αξιοπρέπεια μας, το μέλλον και τις ελπίδες των παιδιών μας .

ΓΛΥΦΑΔΑ 1 ΓΕΝΑΡΗ 2013 ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ
      ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
                                                           ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Y. Γ. Μια συνηθισμένη πλέον εικόνα , σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας.
Υστερόγραφο του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:  Στο δημοτικό μας σύμβουλο κ. Ταστάνη θυμίζω οτι εχει ανατεθεί  απο συμπολίτες μας η δυνατότητα να ασκεί έλενχο, και να γίνετε η φωνή και παρέμβαση σε οτι αφορά τους δημότες στη Γλυφάδα.
Αποδεδειγμένα στη δική μας πόλη κατά μοναδικό τρόπο συγκεκριμένα άτομα και συστηματικά φροντίζουν να ισοπεδώσουν κάθε δομή δημοκρατικής διαδικασίας, ακόμα και στην αντίληψη των δημοτών.
Είναι το λιγότερο ανεπίτρεπτο για μια τοπική κοινωνία που θέλει να χαρακτηρίζεται πολιτισμένη το γεγονός παντελούς παραποίησης της αλήθειας, και συστηματικά αυτοί που νέμονται το δημόσιο χρήμα δεκαετίες στη Γλυφάδα, και ψηφίζονται απο την μειοψηφία των συμπολιτών μας να μην αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση του θεσμικού ρόλου που ζήτησαν.
Έχουμε μια διοίκηση παράγωγο ενός κόμματος που παραπαίει, και επιλογή προσώπων καθαρά με πολιτική σκοπιμότητα ώστε να υπηρετούνται τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, και συμπολίτες μας που παρανομούν και εγκληματούν σκόπιμα κατά του ανθρώπου που τις εποχές που όλοι σας ''βολευόσαστε'' και ''ταϊζόσαστε''..... δημόσια και καθημερινά κατήγγειλε την πολιτικοοικονομική διαπλοκή με  γνωστή συνέχεια επανελλημένων διώξεων και κατασχέσεων.
Είναι γνωστό τι επικρατεί σήμερα σε επίπεδο εθνικό όπως και στη τοπική μας κοινωνία.   Κάποιοι γνωρίζοντες υποβαθμίζοντας κάθε έννοια δικαίου και αξιοκρατίας, και χωρίς καμία δημόσια προσφορά διαχειρίζονται κάκιστα το δημόσιο χρήμα, και συμπράτουν στη διεύρυνση της παραιτέρω απαξίας των συμπολιτών μας.
Eίναι γνωστό ποιός είχε πολλά χρόνια δημόσια φωνή και εαν καπηλεύτηκε έστω και στον ελάχιστο τους συμπολίτες μας. (Η καπηλία όπως και το έγκλημα γίνετε απο τους διοικούντες, οι οποίοι ζήτησαν θεσμικό ρόλο και διαχείρηση των χρημάτων μας ώστε να μας ξεκάνουν υπερετώντας την διαπλοκή)
Αίσχος...
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ ΕΥΧΕΣ 2013 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">