ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η φωνή του λαού

ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Σε τούτη τη ρημάδα χώρα που οι πολίτες της δημιούργησαν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ώστε σήμερα διεθνώς να υιοθετείται ως το πλέον ενδεδειγμένο πολίτευμα, ειδικά οι συμπολίτες μας έχουν σχεδόν ξεχάσει οτι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η φωνή του λαού, και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πηγάζει και προέρχεται απο τον λαό.

Όσο θα υφίστατε το μπάσταρδο (πολιτικοοικονομική διαπλοκή) και με εκλεγμένους στη τοπική μας κοινωνία υπηρέτες των διαπλεκομένων, παύει να ισχύει κάθε έννοια δημοκρατίας στη Γλυφάδα.
(O κάθε ένας πολιτευόμενος επικαλείται την δημοκρατία που τον βολεύει και τον εξυπηρετεί, όπως τον εξυπηρετεί, και όπου τον βολεύει και τον εξυπηρετεί χωρίς να υπάρχουν οι αποδείξεις της ευσυνειδησίας που ορκίστηκαν ώστε να πλαισιώσουν και στη συνέχεια να αξιώνουν τα χρήματα των υπολοίπων. Περίπου 2.000.000.00 εκ. ευρώ ετησίως στη Γλυφάδα) 

Θα θυμίζω ανα τακτά χρονικά διαστήματα τον ρόλο των αιρετών στη πόλη μας (που δημόσια και ευθέως χαρακτηρίζω προδότες) όπως και την επανελλημένα ενέργεια διώξεων και κατασχέσεων απο ομάδες ένοπλων κατά του τοπικού πολιτισμού και του δημότη της πόλης.

Είναι γνωστό και σε δημόσια θέα εχω και τις σύνομες αιτήσεις πρός την πολιτεία, όπως και το σύνολο των στοιχείων μου.(Όπως και όσα ακολούθησαν)

Πρέπει να γνωρίζουν τουλάχιστον οι συμπολίτες μας τι έχουν εδρεώσει οι υπηρέτες της διαπλοκής (πολιτευόμενοι) ώστε να υπάρχει σε επανάληψη επι δεκαετίες καπηλία σε κάθε τοπική κοινωνία, που στο πέρασμα του χρόνου αλλοιώνει κάθε στοιχείο πρωτογενούς αυτούσιου πολιτισμού και ουσιαστικής δημοκρατίας, και το μόνο που υφίστατε είναι ενα μπάσταρδο κατασκεύασμα το οποίο σαφώς δεν εχει ούτε ήθος, ούτε αρχές, ούτε συνείδηση, ούτε μπορεί να λέγετε πολιτισμός. (ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ)
  • Με απόλυτα καλή διάθεση ως δημότες που ουδέποτε πράξαμε καπηλία  έναντι των υπολοίπων, και συγκεκριμένα προσωπικά ακολούθησα όλες τις σύνομες ενέργειες δοκιμάζοντας εξονυχιστικά τους εκάστοτε διοικούντες αιρετούς στη πόλη μας. Απόδειξη μόνο μια και χωρίς κανένα ενδεχώμενο αμφισβήτισης. (Ανεύθυνοι και ακατάλληλοι Προδότες)   
  • Μπορεί να εχει κάνει λάθος το 60% των συμπολιτών μας; (Όσοι και όσες όφειλαν τουλάχιστον σταδιακά να δίνουν αποδείξεις οτι η πλειοψηφία των συμπολιτών μας έκανε λάθος και τους αδίκησε στις εκλογές που δεν τους ψήφισε, δεν δίνουν ούτε σε μια περίπτωση απόδειξη. (Άρα γνωρίζουν τι πράττουν και πως ονομάζεται)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Με πόση επιείκεια κρίνεις σήμερα αιρετούς και διοικούντες που υπηρετούν τα διαπλεκόμενα και συστηματικά παρανομούν ώστε να μην ισχύσουν τα σύνομα και αυτονόητα;
(Γνωρίζουν σχεδόν όλοι οτι αποτελώ ιδιάζουσα περίπτωση, και δεν υπάρχει κανένα ενδεχώμενο δημόσιας υποκρισίας η καπηλίας. Τουλάχιστον αυτο είναι γνωστό, ο ρόλος των αιρετών διοικούντων δεν είναι συγκεκριμένος και γνωστός σε όλους;)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η φωνή του λαού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">