ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε Αντώνη Ρουπακιώτη εκτελεστές της διαπλοκής

ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Κύριε υπουργέ της ''Δικαιοσύνης'' είμαστε παλιοί γνώριμοι απο τις αίθουσες των δικαστηρίων όπου συναντιόμαστε αρκετά συχνά εγω πάντα ως κατηγορούμενος, και εσείς ως συνήγορος υπεράσπισης σε άλλες δίκες.

Δράττομαι της δηλώσεως ότι “το πολιτικό σύστημα δεν ξεχρεώνει μόνο με τη λίστα Λαγκάρντκαι θέτω δημόσια το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε, ειδικά του Ν.Αττικής, όπου πέρα απο κάθε έννοια νομιμότητας και θεσπισμένων Συνταγματικά και νομικά, οι διαχρονικά προνομιούχοι ''διαπλεκόμενοι'' πράττουν οτι θέλουν έχοντας υπο την κατοχή τους πέραν του ενός μέσου της ιδίας η άλλης μορφής, καταλαμβάνοντας όποια και όσα δημόσια αγαθά επιθυμεί ο κάθε ένας, και με πλήρη πολιτική κάλυψη αυτών που τουλάχιστον όφειλαν να δίνουν αποδείξεις στους πολίτες.
Τουλάχιστον προσωπικά δεν γνωρίζω τι εστί πολιτική σοβαρότητα δεδομένου οτι ήμουν ο πρωτεργάτης ενός χώρου στη χώρα μας, κατέθεσα μια απο τις πρώτες ΑΙΤΗΣΕΙΣ στην Ελλάδα για ίδρυση, εγκατάσταση, και λειτουργία Ραδιοφωνικού σταθμού, πλήρωσα παράβολα στη πολιτεία, πλήρωσα 18% ΦΠΑ για την αγορά εξοπλισμού στη πολιτεία, και όσο οι συμπολίτες μας στον Ν.Αττικής διαπίστωναν τα πεπραγμένα όσων αφορά τα διαπλεκόμενα και τους εθνικούς εργολάβους, εφοπλιστές, πολιτικούς, κ.α. που τους παραχωρούσαν σειρά βεβαιώσεων λειτουργίας και ''αδειοδοτήσεων'', σε εμένα έκαναν την μια διώξη και κατάσχεση μετά την άλλη, ακόμα και με κατάχρηση εξουσιών.

Oι Δικαστές ακόμα και σε περιπτώσεις αποδεδειγμένης ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ χωρίς καμία νομική παράβαση, έπαιρναν πάντα το μέρος των διωκτών μου καλύπτοντας πλήρως απο έδρας ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ με παραβίαση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Λόγοι προσωπικοί μου απαγορεύουν τη προσφυγή στη δικαιοσύνη  για οποιοδήποτε ζήτημα, οπότε καλώ εσάς δημόσια ως Υπουργός Δικαιοσύνης του παρόντος, να ζητήσετε τον πλήρη φάκελλο μου απο την Εισαγγελία, να ελένξετε εαν υπάρχει αποδεδειγμένα ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ με παράβαση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και να ζητήσετε αναψηλάφηση. 
Σήμερα στην Ελλάδα γνωρίζουν όλοι τα πεπραγμένα πολιτικών οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρέτηση της διαπλοκής, παρεχώρησαν χωρίς ίχνος σεβασμού στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και χωρίς ίχνος δημοκρατικής διαδικασίας στη πρώτη φάση το 1989 απο το Υπουργείο Προεδρίας βεβαιώσεις λειτουργίας στους ''δικούς τους ανθρώπους'', εξαίρεσαν σκόπιμα πρωτεργάτες όπως και εμένα, και δεν έφτανε το συγκεκριμένο διότι και στη συνέχεια απο το υπουργείο Τύπου και Μ.Μ.Ε ακολούθησαν την ίδια πολιτική, οπότε όταν διόρισαν δικαστικούς στη προεδρία του ΕΣΡ και ξεκίνησε η λειτουργία του (συνεχίζοντας τη παράδοση των πολιτικών  να παρέχουν βεβαιώσεις λειτουργίας σε εθνικούς εργολάβους, εφοπλιστές, πολιτικούς, κ.α.) οι κύριοι που διορίστηκαν δεν γνώριζαν το ελάχιστο όσων είχαν προηγηθεί, ενω και αυτοί εγκληματούσαν κατά ημών υπογράφοντας και δίνοντας το ΟΚ σε συνέχιση διώξεων και κατασχέσεων.
Κύριε Υπουργέ αναλογίσου απο την υπεύθυνη θέση και τον ρόλο που σου έχουν αναθέσει τι εστί απο το 1977 έως και το 2004 να δέχεσε την μια δίωξη και κατάσχεση μετά την άλλη ενω δεν είσαι απατεώνας, και ενω το σύνολο των εμπλεκομένων αρμοδίων υπουργών και διορισμένων τους σε Ε.Σ.Ρ και Ε.Ε.Τ.Τ  ήταν πλήρως ενημερωμένοι και με σειρά ΑΙΤΗΣΕΩΝ ώστε να επιληφθούν για βεβαίωση λειτουργίας και την ισχύ της νομιμότητας.
Κύριε Ρουπακιώτη μπορεί να υφίστατε και να έχουμε Κράτος όταν ο πολίτης καθ' όλα σύνομα απευθύνθηκε στο σύνολο των αρχών και αρμοδίων της πολιτείας, απο το 1989 κατέθεσε ΑΙΤΗΣΕΙΣ, και το μόνο που υπήρξε και συνεχίζει έως και σήμερα είναι αναλγησία, και σειρά διώξεων και κατασχέσεων απο οργανωμένες ομάδες ένοπλων με στόχο τη ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;
Παραθέτω στη συνέχεια αποδεικτικά στοιχεία και αιτούμε δημόσια να επιληφθείτε ώστε να διαπιστώσετε ο ίδιος επ΄ακριβώς τι εχουν ακολουθήσει επανελλημένα οι εκτελεστές της διαπλοκής και δολοφόνοι των πολιτών.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος







*Με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στον “Τύπο της Κυριακής”, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης καταθέτει τη δική του άποψη για την έξαρση κρουσμάτων βίας που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, ενώ αναφέρεται και στο σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την επικαιρότητα.
“Οι απειλές για αγχόνες και Γουδή, παρότι είναι ανιστόρητες και φαιδρές, φωλιάζουν στη σκέψη κάποιων, και οδηγούν σε συμπεριφορές όπως αυτές που καταγράφονται τις τελευταίες μέρες. Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όσοι τις προβάλλουν”, τονίζει με νόημα ο Αντώνης Ρουπακιώτης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε Αντώνη Ρουπακιώτη εκτελεστές της διαπλοκής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">