ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κόκκορης Ρέστης και λοιποί υποστηρικτές της διαπλοκής στη Γλυφάδα

ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Όταν κάποιοι συμπολίτες μας οι οποίοι αξίωσαν την διαχείρηση του δημοσίου χρήματος, αποδεδειγμένα συναλλάσονται με διαπλεκόμενα και διαπλεκόμενους, και μετά απο σύνομες ΑΙΤΗΣΕΙΣ παρανομούν σκόπιμα κατά του δημότη ΓΛΥΦΑΔΑΣ και κάθε θεσπισμένης μορφής νομιμότητας, πως ονομάζονται;


Είναι γνωστό οτι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (όπως και το σύνολο των μετεχόντων σε αυτά τα κόμματα) υπηρετούν τη διαπλοκή, και συστηματικά φρόντισαν την φυσική εξόντωση Ελλήνων πολιτών που σύnνομα κατέθεσαν ΑΙΤΗΣΕΙΣ για ίδρυση, εγκατάσταση και λειτουργία τοπικού μέσου.


Εδώ η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας κ. Σάκκου η οποία ακολουθεί με τη σειρά της τις εντολές ενός ανέντιμου δημάρχου ο οποίος εγκληματεί κατά των δημοτών και συναλλάσσεται με τα διαπλεκόμενα.









Εδώ φώτο από την ιστοσελίδα της ομάδας του κ.Ρέστη όπου σπόνσορες παρουσιάζονται τα τηλεοπτικά μέσα χωρίς άδεια, των οποίων αρνείται την ιδιοκτησία.

Δείτε κάτω τον επίσημο πίνακα από το Ε.Σ.Ρ

EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Nα σας δώσω για άλλη μια φορά τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ της εδρεωμένης διαπλοκής που υπηρετούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χωρίς ίχνος ευσυνειδησίας σύμφωνα με όσα ακολούθησαν μονομερώς και επανειλημμένα εις βάρος μου.






Μετά τα αυταπόδεικτα καλείται ο κάθε αντιπολιτευόμενος στη Γλυφάδα (των υπολοίπων παρατάξεων) να αναλογιστεί αν η διοίκηση του Κώστα Κόκκορη μπορεί να ακολουθήσει έστω και το ελάχιστο όσων οφείλει, όταν αποδεδειγμένα αποτελείται από ανεύθυνους υποκριτές οι οποίοι μετασχηματίζονται σε ''εγκληματίες'' κατά των δημοτών.

Θυμίζω την ΑΙΤΗΣΗ πρός τον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με Αρ. Πρωτ. 56577 Ημερομηνία 24 - 10 - 2012 όπως και την αποδεδειγμένα παρανομία της διοικήσεως εις βάρος του δημότη.


Να θυμίσω επίσης ότι όλως τυχαίος αντιπολιτευόμενοι της ''αριστεράς'' απουσίαζαν την ημέρα που είχα ανακοινώσει ότι θα παρευρίσκομαι στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας για την αίτηση μου που ο Κ.Κόκκορης παρανόμησε. 

Η συνέχεια για όσους και όσες δεν αρκούνται στα αυταπόδεικτα.

*Εαν υπάρχουν συμπολίτες μας με ήθος και έντιμοι άνθρωποι οφείλουν να καταδικάσουν ανέντιμους όπως και τις πρακτικές τους επανειλημμένα.

*ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Eπανελλημένα κατασχέσεις μετά απο σύνομες ενέργειες με στόχο τη φυσική εξόντωση ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. 

Απο ανεύθυνους ένθερμους υποστηρικτές της διαπλοκής που διοργάνωναν ακόμα και με ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ενέργειες εις βάρος μου, και δείτε τι πράττουν αυταπόδεικτα όλοι σε άλλες περιπτώσεις (Απο τον διορισμένο πρόεδρο του ΕΣΡ απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, (ο οποίος υπηρετεί τα διαπλεκόμενα) μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο.

Νοείται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των δυο μέτρων και σταθμών; 

(Εχουμε ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ'' στη τοπική μας κοινωνία) Σημειωτέων ο ρόλος που έχουν διαδραματίσει χρηματιζόμενοι και υπόδικοι της δικαιοσύνης, μέχρι και αποσπασμένοι διορισμένοι υπαλλήλοι με ρουσφέτια από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ .

Ακόμα και σήμερα με το σύνολο των σύννομων ενεργειών μου *(ΑΙΤΗΣΕΩΝ) παρανομούν σκόπιμα στο Δήμο Γλυφάδας *(Όταν δεν υπάρχει απάντηση σε σύννομη ΑΙΤΗΣΗ συγκεκριμένου χαρακτήρα προς το Δημόσιο, δεδομένα υπάρχει Συνταγματική παράβαση)  ενώ συνεχίζεται η υπηρέτηση της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ απο όλους αυτούς.

Έχουν οδηγήσει σχεδόν ολόκληρη τη κοινωνία σε διχασμένους πολίτες, οι οποίοι ηθελημένα η και ακούσια ''παίζουν'' θετικό ρόλο υπέρ της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, και υπογράφουν τη προσωπική τους ζημία σε όλα τα επίπεδα. (Γνωστό τι ακολουθείται σε εθνικό επίπεδο... όπου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καλύπτουν διαπλεκόμενα με ''νύχια και με δόντια'' (με δίς στην Ελβετία) ενώ αξιώνουν ψήφους από τους ληστευμένους πολίτες που πληρώνουν τα σπασμένα) 

Και στη τοπική μας κοινωνία με το 60% δημοτών που δεν ψηφίζουν θα συνεχίζουμε το θέατρο υπέρ της διαπλοκής;

(Θέλουμε ένα δήμο των δημοτών και όχι των διαπλεκόμενων. Θέλουμε ένα δήμο που θα σέβεται των σύνολο των δημοτών και όχι τα διαπλεκόμενα. Θέλουμε ένα δήμο που θα υπηρετεί όλους τους δημότες και όχι μια ολιγαρχία του πλούτου και της διαπλοκής)

Θέλαμε πολλά κυρίες και κύριοι συμπολίτες; 
(Αίτημα ήταν και είναι η ισχύς των αυτονόητων, της αρχής της πραγματικής δημοκρατίας, και του σεβασμού των Συνταγματικών μας δεδομένων για όλους....απο όλους όσους αξίωσαν την εκλογή τους και ορκίστηκαν στο Σύνταγμα, ενω παρανομούν εις βάρος των δημοτών και τουλάχιστον δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ''ευσυνειδησία'' )

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ, άρα ΑΝΑΤΡΟΠΗ για ουσιαστικότερο χαρακτήρα του Ελληνικού Πολιτεύματος, και  για αιρετούς διοικούντες στη τοπική μας κοινωνία που τουλάχιστον δεν θα μας κάνουν να νοιώθουμε ντροπή.

Ποια είναι η Εθνική η Τοπική μας Υπερηφάνεια; (Είναι το ουσιαστικότερο στοιχείο μιας Δημοκρατίας η Πολιτισμού. Ακόμα και του Τοπικού Πολιτισμού


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Κόκκορης Ρέστης και λοιποί υποστηρικτές της διαπλοκής στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">