ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ενδελεχής έλενχος του ΣΔΟΕ στο Δήμο Γλυφάδας

ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Κλιμάκια του ΣΔΟΕ κάνουν ελένχους των προμηθειών με τη προσοχή τους στραμένη στα πεπραγμένα της διοικήσεως - η καλύτερα συνδιοικήσεως Κόκκορη - Λανδράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες  εχθές έως αργά το βράδυ τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ ερευνούσαν τις προμήθειες στον Δήμο Γλυφάδας, και είχαν επικεντρώσει τη προσοχή τους στους χειρισμούς της σημερινής διοικήσεως. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι έλενχοι θα συνεχιστούν εις βάθος και σε άλλες δραστηριότητες στον Δήμο Γλυφάδας πλήν των προμηθειών.

Χωρίς να έχουμε καταφέρει ακόμα να το επιβεβαιώσουμε, υπάρχει έντονο ενδιαφέρων να ερευνηθούν σε βάθος αρκετοί τομείς των οικονομικών του δήμου Γλυφάδας, χωρίς χρονικό περιορισμό (των τελευταίων δυο ετών και των πεπραγμένων  της σημερινής διοικήσεως ?).

Άλλωστε οι πολίτες - δημότες που επιθυμούν την αλήθεια όσων αφορά το δημόσιο χρήμα, θέλουν την αλήθεια για όσους έχουν περάσει απο το Δήμο Γλυφάδας, και στο σύνολο των περιπτώσεων.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τα μνημόνια συνεργασίας πολιτευομένων στη πόλη μας που έχουν διαδρομή δεκαετιών, και πολλές ασάφειες (συνεργασίες) υπάρχουν μεταξύ αιρετών και οικονομικών παραγόντων στη Γλυφάδα που αφήνουν τεράστια ερωτηματικά και πεδίο ερευνών.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ενδελεχής έλενχος του ΣΔΟΕ στο Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">