ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ενστερνίζεσαι οτι ισχύει στη Γλυφάδα;

ΤΕΤΑΡΤΗ, 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Κόκκορης  Κωνσταντίνος, μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Γεννήθηκα στα  Αραχαμίτα Αρκαδίας και με την  υπ. αριθμ.: 126/2013 απόφαση μου εμού του Δημάρχου Γλυφάδας Κόκκορη Κωνσταντίνου  ορίζω από 7-1-2013 μέχρι 31-8-2014  Αντιδήμαρχοι των αντίστοιχων Δ/νσεων του Δήμου να είναι: 






ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 
κάθε αρμοδιότητα της Δ/νσης Οικονομικού. 


Γεννήθηκα στον Θαυμακό Φθιώτιδας . Ξεκίνησα την καριέρα μου στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας τον Σεπτέμβρη του  1988 ως Αστυφύλακας.Το 1994 προήχθη μετά από εξετάσεις στο βαθμό του Αρχιφύλακα  και το 2000 του Ανθυπαστυνόμου τον οποίο κατέχω μέχρι σήμερα.Υπηρέτησα σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες ,μεταξύ άλλων σε Αστυνομικά Τμήματα, στην Αγορανομία Αθηνών,  στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής  και για 15 σχεδόν χρόνια υπήρξα στενός συνεργάτης του π. Υπουργού Στέλιου Παπαθεμελή. Η αστυνομία, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα κοινωνικό λειτούργημα, με το οποίο υπηρέτησα με συνέπεια τη δημόσια ασφάλεια την προστασία του πολίτη. Αυτό αποδεικνύεται και από την μέχρι σήμερα ενεργό παρουσία μου στην κοινωνική ζωή της πόλης μας !!!!!


ΣΗΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 
κάθε αρμοδιότητα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.


Γεννήθηκα στον Πλάτανο Ηρακλείου Κρήτης .Η αγάπη μου για την Κρήτη με έκανε να ασχοληθώ με την Ενωση Κρητών Γλυφάδας όπου δώδεκα χρόνια από τη θέση του αντιπροέδρου συνέβαλα και εγώ σε ένα πλούσιο πολιτιστικό και παραδοσιακό έργο, προβάλλοντας τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης. 





• ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ, 
κάθε αρμοδιότητα της Δ/νσης Διοικητικού.




ΤΣΑΜΠΙΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 
κάθε αρμοδιότητα της Δ/νσης Καθαριότητας  και Περιβάλλοντος. 



Γεννήθηκα το 1951 στην Ερυθραία Θηβών και κατοικώ στη Γλυφάδα από το 1952. Σπούδασα στη Σεβαστοπούλειο τεχνική σχολή Μηχανολόγος εφαρμοστής και  από το 1993 έως το 2009 ήμουν υπάλληλος ΟΑΣΑ-ΕΘΕΛ. Τώρα είμαι συνταξιούχος ΕΘΕΛ. Επί 4ετίας είμαι μέλος της διοίκησης του ΚΑΠΗ Γλυφάδας και πραγματοποίησα παρεμβάσεις προς όφελος της τρίτης ηλικίας.



Βουγιουκλή Μαρία,

κάθε αρμοδιότητα της Δ/νσης Διοικητικού.


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1966 και κατοικώ στη Γλυφάδα από το 1991. Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών – τμήμα Νομικό. Mιλώ άπταιστα τη Γερμανική Γλώσσα (Kleines Sprachdiplom – Goethe Institut Athen) καθώς και την Αγγλική (Proficiency Oxford). Εχω εργαστεί  σε μεγάλη βιομηχανική επιχείρηση, επί σειρά ετών, ως διευθύντρια εξαγωγών και τα τελευταία 5 χρόνια αυτοαπασχολούμαι στην δική μου επιχείρηση (Πρακτορείο Διεθνών μεταφορών- Logistics).


•ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) 
κάθε αρμοδιότητα της Δ/νσης Πόλης, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.



Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω μόνιμα στη Γλυφάδα. Τα πρώτα μου γράμματα τα έμαθα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας και τελείωσα το 3ο Λύκειο Γλυφάδας. Είμαι Οικονομολόγος και μιλάω δύο γλώσσες: Αγγλικά και Γαλλικά. Διεύρυνα το γνωστικό αντικείμενο των σπουδών μου με σεμινάρια και μετεκπαίδευση στην:

Μισθοδοσία Προσωπικού
Συναισθηματική Νοημοσύνη
Εκπαίδευση Εκπαιδευτών για τη Διαδικασία Διοίκησης της Απόδοσης και Ανάπτυξης Εργαζομένων
Human Resources Management
Τεχνική της Μισθοδοσίας

Απασχολούμαι στον Ιδιωτικό τομέα από το 1997 σε θέσεις ευθύνης και σήμερα εργάζομαι στην ΤΡΑΜ ΑΕ ως Τομεάρχης Μισθοδοσίας.
Αναπληρωτής Δημάρχου ορίσθηκε με την ίδια απόφαση ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Γεωργούλας Ευστάθιος και όταν αυτός απουσιάζει  καθήκοντα θα ασκεί η Αντιδήμαρχος Διοικητικού Βουγιουκλή Μαρία.

Η ΓΝΩΜΗ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Γεννήθηκα στη Γλυφάδα και  όσοι - όσες δεν ντρέπονται για οτι ισχύει στη πόλη μας σήμερα είναι το λιγότερο ανεύθυνα άτομα.

Kαι στην ανευθυνότητα υπάρχουν όρια. (Πλήν των αυτονόητων... θυμίζω την αίτηση που εχει κατατεθεί στο Δήμο Γλυφάδας (αρ. πρωτ. 56577 στις 24 - 10 - 2012) χωρίς καμία σύνομη ενέργεια απο την πλευρά αυτών των εκλεγμένων)

Kαι στην ανευθυνότητα υπάρχουν όρια. (Σήμερα γνωρίζετε όλοι ανεξάρτητα παραταξιακής τοποθέτησης την καθολικότητα ανυπαρξίας ενδεδειγμένης διοικήσεως στη πόλη μας, όπως και οτι ο δήμαρχος υποτιμά και μειώνει το σύνολο των δημοτών (ακόμα και τους παραταξιακούς του) δεδομένων των επιλογών του που δεν στοιχειοθετούν ίχνος ευσυνειδησίας) 

Kαι στην ανευθυνότητα υπάρχουν όρια. (Γνωρίζετε όλοι ότι ουδέποτε υπήρξε δική μου ενέργεια  πέραν των θεσμοθετημένων, σε καθολική αντίθεση των ισχυόντων και όσων αναπαράγονται και σήμερα με ρουσφέτια, εξυπηρετήσεις παραταξιακών και κολλητών, άνιση μεταχείρηση συμπολιτών μας έναντι άλλων, κ.α. και με ενα δήμαρχο μπροστάρη των κακώς κειμένων)

Kαι στην ανευθυνότητα υπάρχουν όρια.(Επιτέλους εσείς δεν θέλετε τουλάχιστον την ισχύ των αυτονόητων, και εστω ενα ''minimum'' το ελάχιστο  όσων οφείλουν και υποχρεούνται έναντι των δημοτών όσοι μετέχουν της διοικήσεως;)

Και στην ανευθυνότητα υπάρχουν όρια. (Είμαστε δημότες με εντοπιότητα σε μια πόλη όπου κόμματα, τυχάρπαστοι, καιροσκόποι, κ.α. νέμονται ακόμα και την ισχύ των αυτονόητων, οχι μόνον όσων ισχύουν θεσμικά. Δεν τιμά κανένα όσα έχετε εδρεώσει,  η τοπική αυτοδιοίκηση όπως και η εκλογή προσώπων υπάρχουν για συγκεκριμένους λόγους, και είναι γνωστή η ετυμηγορία της πλειονότητας των συμπολιτών μας)

Και στην ανευθυνότητα υπάρχουν όρια.(Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία σε όσους ζήτησαν θεσμικό ρόλο και αξιώνουν τα χρήματα των δημοτών, και στη συνέχεια ενεργούν παράνομα κατά των δημοτών και όσων ισχύουν θεσμικά, ενω επικαλούνται το συμφέρον των δημοτών και της πόλης)

Και στην ανευθυνότητα υπάρχουν όρια.
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ενστερνίζεσαι οτι ισχύει στη Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">