ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόσκληση Αρχαιρεσιών (6.1.13)

ΣΑΒΒΑΤΟ, 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Πρόσκληση Αρχαιρεσιών (6.1.13)

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τα έτη 2013-2014.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Άλσους 15 Γλυφάδα, στις 6 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00 μεσ., ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 , εκλογή των μελών του Προεδρείου του ΔημοτικούΣυμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τα έτη 2013-2014.



Ο Προεδρεύων Σύμβουλος


Δημήτριος Τσαμπίρας





Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Kύριε Τσαμπίρα πάνω στη φούρια σας για το ποιός θα γίνει αντιδήμαρχος, και ποιός πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, μήπως ξεχάσατε ποιά είναι η σύνομη διαδικασία πρόσκλησης των μελών, και πως πρέπει να εμφανίζεται δημόσια; (Η μήπως δεν γνωρίζετε;)

Κυρίες και κύριοι συμπολίτες γίνετε σαφές οτι δεν υφίστατε δημοκρατία στη Γλυφάδα σύμφωνα με τον τρόπο που ανακοινώθηκε δημόσια η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Δεδομένης της προσκλήσεως δεν θα  υπάρχουν ούτε δημοκρατικές διαδικασίες ώστε να υπάρχει απόλυτα σε αξιοκρατική βάση ο ενδεδειγμένος άνθρωπος στη θέση  προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Κύριε Δημήτρη Τσαμπίρα σκόπιμα παραλείψατε το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπως και αριθμό Πρωτοκόλλου απο την πρόσκληση;

Παρακαλώ θερμά όπως φροντίσουν οι συμπολίτες μας την εξαίρεση όσων δεν σέβονται πιστά την τήρηση της ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Εαν με μοναδικό τρόπο οδηγηθήκαμε στη Γλυφάδα να καταργήσουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να έχουμε μόνο το λογότυπο του δήμου είναι μεγάλο επίτευγμα και πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι το έχουν πετύχει.



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος






Μπορείτε να δείτε κάτω δείγμα ενδεδειγμένης πρόσκλησης.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόσκληση Αρχαιρεσιών (6.1.13) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">