ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποδοκίμασαν Σαμαρά και Μιχαλολιάκο στον Πειραιά

ΚΥΡΙΑΚΗ, 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Oμάδα πολιτών αποδοκίμασε τον πρωθυπουργό και τον δήμαρχο Πειραιά μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων. 

"Μας κάνατε να μην μπορούμε να έρθουμε στο Σταυρό" φώναζε μικρή ομάδα πολιτών κατα την αποχώρηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολάκο απο την τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο λιμάνι. 

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του αμέσως μετά την τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ελλάδα με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει. «Η ενότητα και η αποφασιστικότητα που έχουν σήμερα όλοι οι Έλληνες είναι τα εφόδια που δίνουν προκοπή και ευημερία. Με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο πρωθυπουργός. Η τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα στο λιμάνι του Πειραιά προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Σαμαράς: Με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε 


H ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Καλά θα κάνετε όλοι να αφήσετε τους λαϊκισμούς όπως και τον Θεό, και να δείξετε το απαραίτητο ενδιαφέρων ειδικά στις περιπτώσεις που είναι η αφετηρία όλων των αρνητικών στην χώρα μας.

Γνωρίζουμε όλοι ποιές είναι οι πρακτικές των αιρετών στις τοπικές μας κοινωνίες, εκει που ξεκινάει η κακαδιαχείρηση του δημοσίου χρήματος, και εκει που εαν υπήρχαν έντιμοι, και με ήθος άνθρωποι, θα μπορούσε εως ενός βαθμού να μην υπάρχει γενικευμένη δυσαρέσκεια.

Όταν γνωρίζουν όλοι την κακοδιαχείρηση που γίνετε στους Ο.Τ.Α, όπως και την τάση των αιρετών να κάνουν διασπάθηση του δημοσίου χρήματος υπέρ των ίδιων και των ίδιων προσώπων, και καμία μέριμνα υπέρ του συνόλου, είναι γνωστή η αφετηρία της γενικευμένης δυσαρέσκειας όπως και των επιπτώσεων σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις όπως και το σύνολο των πολιτικών  έχουν λειτουργήσει απόλυτα ανεύθυνα και υπάρχουν οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Ακόμα και σήμερα και με δεδομένο οτι είναι αυταπόδεικτο που υπάρχει η αφετηρία των κακώς κειμένων, ουδέν έχουμε ώς αλλαγή πλεύσεως απο τους πολιτευομένους.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθούν ολοι οτι ολα ξεκινούν απο τις τοπικές κοινωνίες και την παρεμβατική διεργασία που κάνουν κόμματα και ανεύθυνοι πολιτικοί, παρέχοντας την διαχείρηση του δημοσίου χρήματος με πολιτικό και κομματικό κίνητρο, και σαφώς οχι αξιοκρατικό και δίκαιο, σε ανθρώπους που δεν πληρούν προδιαγραφές, ούτε ευσυνειδητα εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Κάλλιστα ολοι, και ο κάθε ένας απο τους εκάστοτε αιρετούς μπορεί να ειρωνεύεται και να χλευάζει κάθε μορφή αξιοκρατίας και δικαίου,όταν γνωρίζει οτι στη Χώρα μας το μόνο που υφίστατε και αναπαράγεται είναι η κομματική παρέμβαση σε κάθε τοπική κοινωνία εξασφαλίζοντας του την είσοδο. (Προτιμώ να μην εξιδεικεύω κατονομάζοντας, αν και είναι πολυ εύκολη διαδικασία ειδικά στη Γλυφάδα του παρόντος)

Τέλος δεν νοείται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όταν υπάρχουν αιρετοί οι οποίοι ζήτησαν την στήριξη και την ψήφο των δημοτών, πολιτεύονται σε μια πόλη,  και υπηρετούν αποκλειστικά δεκαετίες τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποδοκίμασαν Σαμαρά και Μιχαλολιάκο στον Πειραιά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">