ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΑΘΗΝΑΣ ΛΥΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ EXTRA – 3 «Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ»

ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Σ
την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA – 3 «Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ», που προβλήθηκε στις 26/1/13 και ώρα 10.30, με ένα από τα θέματά της την υπόθεση του νεκροταφείου Γλυφάδας, ο υπεύθυνος δημοσιογράφος που την παρουσίασε κ. Α. Σπίνος ισχυρίστηκε ότι καλέστηκα να παρευρεθώ και δεν ανταποκρίθηκα.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνω κατηγορηματικά:
Πέρα από το αναφαίρετο δικαίωμά μου να επιλέγω που θα συμμετάσχω, ουδέποτε καλέστηκα να λάβω μέρος στη συγκεκριμένη εκπομπή από τον κ. Α. Σπίνο ή συνεργάτες του.

Κατά την προβολή της εκπομπής προσπάθησα να παρέμβω τηλεφωνικά, αλλά κανένα τηλέφωνο από τα εμφανιζόμενα στην οθόνη δεν απαντούσε. Πώς να απαντήσει άλλωστε, αφού η προβολή δεν ήταν ζωντανή, αλλά μαγνητοσκοπημένη, όπως βεβαιώνουν και οι παρευρισκόμενοι Γλυφαδιώτες.

Ο ισχυρισμός του δημοσιογράφου ότι μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας έχω αναδείξει το θέμα, για να μαζεύω «ψηφουλάκια» και αποφεύγω να το θίξω σοβαρά, δεν ευσταθεί. Είναι γνωστό στην πόλη, γιατί όλες οι ενέργειές μου δημοσιοποιούνται στα ΜΜΕ, ότι εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε επισκεφτεί κατ’ επανάληψη το αρμόδιο Υπουργείο, έχουμε μιλήσει με κόμματα, έχουμε στηρίξει τις ενέργειες των κατοίκων (δικαστικές και άλλες), έχουμε καταθέσει μελέτη στον ΟΡΣΑ για να λυθεί το πρόβλημα του νεκροταφείου, πολύ πριν ενδιαφερθεί ο Δήμαρχος και πολλά άλλα.

Μια τηλεοπτική εκπομπή για ένα τόσο ζωτικό ζήτημα της πόλης μας, σε ότι με αφορά προσωπικά, πιστεύω ότι πρέπει να έχει προετοιμαστεί καλά, να συμμετέχουν όλα τα μέρη και να δίνει τη στοιχειώδη πεποίθηση ότι μπορεί να συμβάλλει θετικά

Με εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ
Δημοτική Σύμβουλος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΑΘΗΝΑΣ ΛΥΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ EXTRA – 3 «Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">