ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Mαϊμούδες εκδότες και διαφημιστές στη Γλυφάδα με στήριξη της δημοτικής αρχής

ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Πρόσφατα είδα δημοσιευμένη τη συγκεκριμένη είδηση στο tsouxtra.gr και διαπίστωσα για άλλη μια φορά το ολοκληρωτικό έλλειμα πραγματικής ενημέρωσης στη Γλυφάδα.

Διαβάστε αυτούσια το άρθρο του συμπολίτη μας και στη συνέχεια θα εκθέσω την αποψή μου.

Mαϊμούδες εκδότες γνωστοί στην πιάτσα από τις παράνομες φυλλάδες που ούτε για προσάναμμα δεν εξυπηρετούν, αυτοβαπτιζόμενοι δημοσιογράφοι, έχουν στήσει ...μια καλά οργανωμένη παράνομη βιομηχανία (μαϊμού) διαφήμισης και ενημέρωσης και δρουν ανεξέλεγκτα εις βάρος του συνόλου του τοπικού τύπου της Γλυφάδας.

Αυτά τα Κερκοπιθηκοειδή, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς, τόσο που προτείνουν και σε άλλες μαϊμούδες εκδότες όμορων δήμων που το παίζουν παράγοντες των ΜΜΕ, να εισβάλουν στην ανοχύρωτη Γλυφάδα που έχει καλό μεροκάματο και μάλιστα έχουν το θράσος να τους παρουσιάζουν ως ειδήμονες της δημοσιογραφίας. Δυστυχώς την αθέατη όψη αυτής της βιομηχανίας των παράνομων επιχειρήσεων διαφήμισης και γιαλαντζί ενημέρωσης στηρίζουν και συντηρούν παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.

Η άποψη του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Δεδομένου οτι βρισκόμαστε σε μια χώρα που εχει εδρεωθεί ενα καθεστώς απόλυτης υποκρισίας και απατεωνιάς, θα μπορούσε να ξεφύγει η τοπική κοινωνία μας;
O κάθε λωποδύτης με τη στήριξη της δημοτικής αρχής, και ενω έχουν υπάρξει σειρά δημόσιων και επώνυμων καταγγελιών εις βάρος του και του δημάρχου, επισκέπτεται τις επιχειρήσεις της Γλυφάδας και δηλώνει οτι είναι το επίσημο μέσο ενημέρωσης στη Γλυφάδα.

Αρκετοί δημότες γνωρίζουν τη στήριξη της δημοτικής αρχής  και συγκεκριμένα του δημάρχου Κώστα Κόκκορη μονομερός σε συγκεκριμένα άτομα, (έχουν ονόματα) οπότε αυτο λειτουργεί υπέρ των άνομων ενεργειών τους.

Οι δημότες - συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν επ' ακριβώς τι ισχύει και τι ακολουθείται απο επιτήδιους, και κρίνουν σύμφωνα με όσα βλέπουν χωρίς να λογίζουν υπ' όψιν τους τον σημαντικότερο παράγοντα.

Δεν είμαστε όλοι απατεώνες και λωποδύτες, και δυστυχώς οι διοικούντες επικροτούν και στηρίζουν την ανομία και την απατεωνιά, ενω σκόπιμα παρανομούν μετά απο ΑΙΤΗΣΕΙΣ ώστε να μην ισχύσουν τα σύνομα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*θυμίζω πρίν απο τις εκλογές ( τις ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη) για ίδρυση και λειτουργία επίσημου και νόμιμου τοπικού ενημερωτικού μέσου, όπως και στη συνέχεια την αίτηση με αρ. πρωτ. 56577 24 - 10 - 2012 πρίν τη ψήφιση του προυπολογισμού για το 2013 για νόμιμη επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Η διοίκηση Κόκκορη επέλεξε να παρανομεί και να κάνει καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ εις βάρος του δημότη Γλυφάδας και της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στη βάση που χρειάζεται (ΜΑΖΙΚΗ και ΣΥΝΟΜΗ) ενω στηρίζει την ανομία και ακροδεξιούς.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Mαϊμούδες εκδότες και διαφημιστές στη Γλυφάδα με στήριξη της δημοτικής αρχής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">