ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έρχονται 11.000 απολύσεις στο δημόσιο

ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Η
εντολή τώρα είναι σαφής. Πρέπει άμεσα να βρεθούν 11.000 υπάλληλοι οι οποίοι δεν θα τεθούν σε εφεδρεία αλλά θα απολυθούν και μάλιστα άμεσα.

Η τρόικα έρχεται τον επόμενο μήνα και για την εκταμίευση 2,8 δισ. ευρώ απαιτεί απολύσεις και μάλιστα άμεσα. Η κυβέρνηση για να μπορέσει να πείσει ότι θα κάνει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει την αρχή με επίορκους και κοπανατζήδες.

Ο αριθμός πλησιάζει σύμφωνα με τις πληροφορίες τους 11.000 υπαλλήλους. 

Ο αριθμός αυτός αφορά σε υπαλλήλους που ήδη έχουν παραπεμφθεί σε πειθαρχικά συμβούλια ή υπαλλήλους που αντιμετωπίζουν σχετικές ποινές. Υπαλλήλους που αποδεδειγμένα ανήκουν στην κατηγορία των “κοπανατζήδων” έχουν λάβει δηλαδή μακροχρόνιες και αδικαιολόγητες άδειες, αλλά και υπαλλήλους που έχουν υποβάλει πλαστά έγγραφα.

Έχουν εντοπιστεί ήδη χιλιάδες υπάλληλοι που έχουν υποβάλει πλαστά δικαιολογητικά κυρίως οικογενειακής κατάστασης.

Φαίνεται ωστόσο ότι οι παραπάνω υπάλληλοι δεν αρκούν για να καλύψουν τον αριθμό των 11.000 που θα βρεθούν εκτός δημοσίου και έτσι δόθηκε εντολή να ανοίξουν οι φάκελοι όλων των υπαλλήλων που υπηρετούν στο δημόσιο.

Bέβαια δεν κινδυνεύουν όσοι και όσες έχουν πλαισιώσει με ρουσφέτια πολιτικών, και ειδικά τα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έρχονται 11.000 απολύσεις στο δημόσιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">