ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δίνουμε 2.500.000 εκ. ευρώ ετησίως για πρασινόσημο στη Γλυφάδα και καταστρέφουν το περιβάλλον

ΤΡΙΤΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Αξιότιμοι συμπολίτες μου στη Γλυφάδα πρέπει να καταστεί σαφές οτι η σημερινή διοίκηση στον Δήμο Γλυφάδας δεν εχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
Θεωρώ σκόπιμο να σας δώσω λεπτομερός την πραγματική διάσταση της καθολικότητας εξαπάτησης του συνόλου των δημοτών απο την διοίκηση του Κώστα Κόκκορη.

Γνωρίζετε όλες και όλοι οτι ετησίως ως δημότες Γλυφάδας παρέχουμε 2.500.000 εκ. ευρώ για το λεγώμενο ''πρασινόσημο'' και είμαστε απο τους ελάχιστους δήμους που επιφορτώνουν οικονομικά το σύνολο των δημοτών με αυξημένα τέλη.

Μια διοίκηση η οποία είναι υπεύθυνη απο την στιγμή που εχει δεχθεί την συνέχιση των αυξημένων τελών και του πρασινόσημου έπρεπε να δίνει και τις αποδείξεις σεβασμού του περιβάλλοντος.

Συμβαίνει το συγκεκριμένο στη πόλη μας; 
Σαφώς και δεν συμβαίνει διότι γνωρίζετε οτι η σημερινή διοίκηση του δήμου προσπάθησε να περάσει την εικόνα του δημάρχου που σέβεται το περιβάλλον και το πράσινο (θυμάστε τον κ Κόκκορη που φωτογραφήθηκε να φυτεύει τις κουκουναριές) ενω λίγο καιρό αργότερα έδινε εντολή να μπούν οι μπουλτόζες στον Υμηττό σε προστατευόμενη περιοχή NATURA και να ξεριζώνουν τα δέντρα για να κάνει το παράνομο νεκροταφείο.

Στη συνέχεια θυμάστε ολη την επιχειρηματολογία όσων αφορά την αγορά των οικοπέδων ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και με την σύμφωνη γνώμη απο τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την παράταξη του, ενω την ίδια περίοδο είχε υπογράψει την πίστωση ποσού 25.000 χιλ. ευρώ για έκδοση τοπικού φυλλαδίου ώστε να προβάλλει τον εαυτό του και το έργο του.

Ο ίδιος άνθρωπος και η ίδια διοίκηση που υπερασπίστηκαν το πράσινο και την δημιουργία χώρων πρασίνου στη Γλυφάδα, φρόντισαν να κοπεί ενα δάσος ώστε να εκδώσουν και να μοιράσουν έντυπο υλικό αυτοπροβολής με τα χρήματα των δημοτών.

Ο ίδιος άνθρωπος στήριξε και στηρίζει ως διοίκηση ''τοπικούς εκδότες'' και σύμφωνα με καταγγελίες πρώην παραταξιακών του δίνει 2.500 χιλ. ευρώ μηνιαίος απο μυστικά κονδύλια του δήμου, ώστε να εκδίδεται μια κίτρινη φυλλάδα που τον εξυμνεί, ενω μετά απο πρωτοκολλημένη ΑΙΤΗΣΗ στον Δήμο Γλυφάδας αποφάσισε να παρανομεί αυτός και η διοίκηση του. 

Είναι γνωστό οτι αυτοί οι απόλυτα αναχρονιστές και ανάλγητα ανεύθυνοι προωθούν στη τοπική κοινωνία τις πολιτικές μοιράσματος διαφημιστικών εντύπων που έχουν κατακλήσει την Γλυφάδα και βρίσκονται κρεμασμένα καθημερινά σε εξώπορτες πολυκατοικιών και κατοικιών.

Τονίζω οτι για αυτόν τον κατακλυσμό διαφημιστικών εντύπων καθημερινά *κόβονται ολόκληρα δάση με αποτέλεσμα συστηματική ζημία του περιβάλλοντος, στη Γλυφάδα οι δημότες πληρώνουν πρασινόσημο 2.500.000 εκ. ευρώ, και το μόνο που μπορεί ο κάθε ένας να σκέπτεται δεδομένων όλων όσων έχουν ισχύσει και ισχύουν απο την πλευρά των διοικούντων είναι η πλήρης εξαπάτηση απο την διοίκηση Κόκκορη.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ;
(Εκτός εαν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι  δεν γνωρίζουν πως ονομάζονται οι διοικούντες στη πόλη μας βάση των αυταπόδεικτων)

Το συγκεριμένο θέμα απαιτώ να απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να κάνουν το καθήκον τους.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Όταν οι  εκλεγμένοι σας λαμβάνουν ''πρασινόσημο'' οφείλουν να καλύψουν πλήρως τα αιτήματα των δημοτών και οι πολιτικές τους να είναι υπέρ του σεβασμού στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. (ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;)

*Παρακολουθήστε σειρά απο ντοκιμαντέρ με την καταστροφή του περιβάλλοντος (με κοπή δέντρων) ώστε κάποιοι να εκδίδουν ακόμα και σήμερα σε χαρτί, δεδομένου οτι όλες και όλοι έχουν μια τουλάχιστον ψηφιακή συσκευή και πρέπει να δωθεί τέλος στον αναχρονισμό.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιός σου είπε οτι τους ψηφίζουμε;
    Εμείς στείλαμε το μήνυμα στις δημοτικές εκλογές.
    Μέχρι σήμερα δεν μας έχουν διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Δίνουμε 2.500.000 εκ. ευρώ ετησίως για πρασινόσημο στη Γλυφάδα και καταστρέφουν το περιβάλλον Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">