ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΙΚΑΡΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 80-74 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΤΡΙΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ορεξάτος ξεκίνησε το ματς ο Ίκαρος, ο οποίος στα πρώτα λεπτά προηγήθηκε με σκορ 8-2. Από την άλλη, ο ΚΑΟΔ ήταν αρκετά άστοχος, αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφερε με ένα μίνι «ξέσπασμα» να ροκανίσει τη διαφορά (10-7). Όμως, στη συνέχεια η ομάδα της Καλλιθέας κυριαρχούσε στα ριμπάουντ και με πρωταγωνιστές του Φαγιέ και Βρκιτς έφτασε ακόμα και στο +8 (20-12), με το τρίποντο του Ζάρα να διαμορφώνει το 20-15 του πρώτου δεκαλέπτου. 

Ο Ίκαρος φυλούσε τα… καλύτερα για το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη «έτρεξαν» ένα σερί 12-0 μέσα σε τρία λεπτά, με αποτέλεσμα η υπέρ τους διαφορά να εκτοξευθεί στο +17 (32-15). Στον αντίποδα, ο ΚΑΟΔ δεν έδειχνε πως μπορεί να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση και με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν στο ίδιο… βιολί, η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 28 πόντους (49-21). Οι δύο ομάδες πήγαν τα αποδυτήρια, με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 54-23 και αυτό γιατί το επιμέρους σκορ της ομάδας από την Καλλιθέα στη δεύτερη περίοδο ήταν στο υπέρ της 34-8! 

Αυτό το +31 που είχαν «χτίσει» οι γηπεδούχοι από το πρώτο ημίχρονο, τους έδωσε τη δυνατότητα να βγάλουν το… πόδι από το γκάζι, με τον ΚΑΟΔ από την άλλη, να μειώνει στους 21 πόντους τη διαφορά (67-46), με τους Μπάβτσιτς και Νόουλς. Μάλιστα, η χαλαρότητα των παικτών του Ικάρου συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τους Δραμινούς να ξεκινούν με ένα σερί 9-0 και να κάνουν το 67-55. Το πρώτο καλάθι της ομάδας από την Καλλιθέα, ύστερα από περίπου πέντε λεπτά, ήταν το τρίποντο του Γκίμπσον, το οποίο έκανε το 70-55, ωστόσο τα τρίποντα του Νόουλς διατηρούσαν το ματς στους 12 πόντους (73-61). 

Η ομάδα της Δράμας είχε πάρει… φόρα για τα καλά, με αποτέλεσμα η διαφορά να κατέβει ακόμα και σε μονοψήφιο αριθμό (79-71), ύστερα από το πρώτο δεκάλεπτο! Μάλιστα, περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος, με τρεις εύστοχες βολές από τον Κακαρούδη, ο ΚΑΟΔ έκανε το 79-74. Αλλά, σε εκείνο το σημείο «μίλησε» η άμυνα του Φαγιέ, ο οποίος με τα κοψίματα σε Ζάρα και Κακαρούδη, έδωσε τη δυνατότητα στον Ίκαρο να πάρει τη νίκη με το τελικό 80-74. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΙΚΑΡΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 80-74 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">