ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013



Ο
Αντώνης Οικονόμου είναι ένας νέος εξαιρετικός τραγουδιστής από το Παραλίμνι της ελεύθερης Αμμοχώστου της Κύπρου, ο οποίος κινείται στα όρια του έντεχνου και του ποπ-ροκ ρεπερτορίου.

Ο Αντώνης έχει πραγματοποιήσει δεκάδες live εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, είτε με το συγκρότημά του «Τσακ Μπαμπ», είτε συνυπήρξε με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καζούλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χρήστος Θηβαίος, οι Locomondo, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Παντελής Θαλασσινός κ.α. 

Το «Να 'σαι καλά» είναι η τρίτη επίσημη κυκλοφορία του στην Ελλάδα και είναι ένα τραγούδι που αναμένεται να τον καθιερώσει στο μουσικό στερέωμα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Καλή σας Ακρόαση !!!

ΑΠΟΨΗ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εαν υπάρχει ενα χαρακτηριστικό στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι η άποψη που υπάρχει θέτοντας μια προσωπική σφραγίδα σε σειρά ζητημάτων ''πολιτικής και πολιτισμού''. (Για κάποιους φίλους και φίλες απο τα παλιά των ερτζιανών είναι γνωστό το χαρακτηριστικό ύφος, όπως και η επαλήθευση σε οτιδήποτε είχε υπάρξει στη θεματολογία των εκπομπών) Μετά τα όσα διαπίστωσα ετεροχρονισμένα να υλοποιούνται, δεν εχω διαπιστώσει ακόμα τον εναρμονισμό στιχουργών και συνθετών με την υπαρκτή πραγματικότητα του κοινωνικού παρόντος.

Τουλάχιστον για εμένα υπάρχει ενα τεράστιο κενό στην αποτύπωση αυτούσια της κοινωνικής πραγματικότητας εν μέσω της τέχνης. (Αυτό που πέτυχαν στο παρελθόν στιχουργοί και συνθέτες με όσα άφησαν πίσω τους με το άρωμα της διαχρονικότητας και της αξεπέραστης αξίας)

Επικεντρώνω και τονίζω οτι το πρόβλημα βρίσκεται σε επίπεδο στιχουργών οι οποίοι συστηματικά ανοίγουν το παράθυρο και κρατούν κλειστή την πόρτα της κοινωνικής πραγματικότητας.

Η άποψη δεν εχει να κάνει με τον Αντώνη Οικονόμου, ούτε με την κυκλοφορία του «Να 'σαι καλά» εχει να κάνει με τη γενική εικόνα του χώρου στη χώρα μας, και μου έδωσε το έναυσμα για ευρύτερο σχολιασμό.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">