ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

X
ωρίς παρεξήγηση αυτά που λές τα πιστεύεις; Bρισκόμαστε σε μια τοπική κοινωνία που έχουν συμβεί και συμβαίνουν τα μεγαλύτερα αίσχη, και προφανώς κάποιοι  βρίσκονται σε δική τους διάσταση.

Γνωρίζετε να υπάρχει δημοκρατική κοινωνία στη πόλη μας; Και εάν πράγματι υφίστατε η δημοκρατική κοινωνία στη πόλη μας απο ποιούς πολιτευόμενους εκφράζεται;

Προσωπικά γνωρίΖΩ οτι το 60% των δημοτών δεν εχει επιλέξει και δεν εχει ψηφίσει κανένα πολιτευόμενο και τοπική παράταξη.
Το 60% συμπολιτών μας είναι η πλειονότητα, είναι η πλειοψηφία, είναι ο λαός που δεν εχει δώσει λαϊκή εντολή σε κανένα. (Προσωπικά θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε αληθινά να εκφραστεί η πλειοψηφία διότι μόνο τότε θα υπάρχει ποιότητα και οι απαιτούμενες προδιαγραφές δημοκρατικής κοινωνίας) Όσο για το παρόν δεν χρειάζονται σχόλια ''μιλάει η πραγματικότητα'' η ανευθυνότητα, η λαμογιά επιτήδιων, η αντισυνταγματικότητα, τα ''δεμένα χέρια'', τα δυο μέτρα και σταθμά, και άλλα πολλά.

Ο θεμέλιος λίθος της κοινωνίας είναι η λαϊκή εντολή της πλειοψηφίας, πλειοψηφία η οποία δεν έχει δώσει σε κανένα εντολή στη τοπική μας κοινωνία.

Την πλειοψηφία (δηλ το 60%) και τον κάθε ένα απο αυτούς τους δημότες/ δημότισσες αποδεδειγμένα δεν τον εξέφραζε κανείς απο το σύνολο των πολιτευομένων που καλούνται εξεταζόμενοι να δώσουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ.

Αποδείξεις καταλληλότητας δεν εχει δώσει ακόμα κάποιος στη Γλυφάδα, άρα κανένας δεν μπορεί να κερδίσει τη πλειοψηφία. Kανένας δεν εχει κερδίσει ακόμα την λαϊκή εντολή των περισσοτέρων που είναι ο θεμέλιος λίθος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. (Είναι σοβαρό ζητούμενο, και σίγουρα απαιτεί κατάλληλους χειρισμούς υπεύθυνων ανθρώπων που σήμερα σπανίζουν. Όσον αφορά τις εντυπώσεις που κέρδιζαν πρόσκαιρα, σταδιακά χάνουν την δυναμική τους και χρειάζονται ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ και σε οτιδήποτε)

Καλώς η κακώς αυτή είναι η αλήθεια, (αδιαφορώντας για την ενόχληση σε κάποιους συμπολίτες μας, εγω είμαι περισσότερο απο όλους) και σε καμία περίπτωση δεν δέχομε οτι θεμέλιος λίθος μιας δημοκρατικής κοινωνίας είναι ο τύπος, είναι οι άνθρωποι......ακόμα και στις περιπτώσεις που μετατρέπονται σε αυτάρεσκα ζώα χωρίς ήθος και συνείδηση..
(Έφαγα μια ζωή ασχολούμενος με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και με δημοκρατικές διαδικασίες σε μια χώρα βάρβαρων και κάπηλων του πολιτεύματος τους.)

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ στη συνέχεια οτιδήποτε άλλο.

Αναμένω κάτι ευφυέστερο που θα μπορέσει να αμφισβητίσει την ορθότητα όσων ειπώθηκαν.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">