ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Είναι γνωστό οτι στο Δήμο Γλυφάδας επι αρκετά χρόνια εχουν πλαισιώσει πλήρως ανεύθυνοι και ακατάλληλοι αιρετοί, και ειδικά στη θέση του δημάρχου. Όπως είναι γνωστό οτι η πλειονότητα των δημοτών (ανω του 60%) δεν ψηφίζει στη πόλη μας.

Το κυρίαρχο στο Δήμο Γλυφάδας είναι το μήνυμα που έχουν περάσει με τη στάση τους οι περισσότεροι δημότες, και αυτο που θεωρείται μείζον δεν εχει απασχολήσει καθόλου (σε κανένα βαθμό) τους εκλεγμένους της μειοψηφίας.

Οι αριθμοί ευημερούν όπως και οι εντυπωσιασμοί ''βιτρίνας'' απο την διοίκηση και τους αντιπολιτευομένους, όμως δεδομένα πλήν απο παρανομίες και αναλγησία όσων αφορά την κοινωνική πολιτική του δήμου δεν υπάρχει τίποτα άλλο.



Δεδομένου ότι μια διοίκηση παρανομεί συστηματικά κατά των δημοτών (ακόμα και μετά απο πρωτοκολλημένες αιτήσεις) και μια αντιπολίτευση περιορίζεται σε πολιτικές υπέρ της ύλης πρέπει τουλάχιστον οι αιρετοί μας να αντιληφθούν οτι στίς επόμενες εκλογές στη Γλυφάδα δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε το 30% των δημοτών.

Εαν τιμά το συγκεκριμένο αυτούς που επικαλούνται την δημοκρατία ενω καταπατούν το σύνταγμα συστηματικά, το κρίνουν οι συμπολίτες μας.
Τονίζω και θυμίζω οτι  ο κ. Κόκκορης και ο κ.Βαρβιτσιώτης ψεύδονται συστηματικά (το πρασινόσημο αξιοποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες ενός δήμου) και είναι αποδεδειγμένα οι εκφραστές του Μνημονίου στη πόλη μας, οι εκφραστές πλήρως αντιλαϊκών πολιτικών, και οπαδοί των δυο μέτρων και σταθμών.

Είναι πλήρως εξαπάτηση του συνόλου των δημοτών οι συγκεκριμένοι κύριοι να έχουν δημιουργήσει παρατάξεις κάνοντας χρήση του όρου ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' ό ένας ''Δυνατή Γλυφάδα'', και ο άλλος ''Μαζί για τη Γλυφάδα'' ενω ο ένας παρανομεί, και ο άλλος φροντίζει να καλύπτει τις παρανομίες μιάς διοίκησης και ενός δημάρχου ο οποίος λειτουργεί με γνώμονα κατά της νομιμότητας, των δημοτών, και της πόλης.

Επι είκοσι χρόνια λαμβάνουν απο το σύνολο των δημοτών ετησίως 2.500.000. εκ. ευρώ μόνο απο το πρασινόσημο, φρόντισαν και οι δυο για τα οικόπεδα Παπαδημητρίου  ενω σε άλλη τοπικού χαρακτήρα υπόθεση ο ένας παρανομεί και ο άλλος συγκαλύπτει δείχνοντας και οι δυο τι εκπροσωπούν και τον χαρακτήρα των παρατάξεων τους.

Τέλος και σήμερα σας ερωτώ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">