ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διαφαίνεται συνεργασία μεταξύ των Μνημονιακών παρατάξεων στη Γλυφάδα

ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Τ
ο τελευταίο χρονικό διάστημα είδαμε στη Γλυφάδα να συμβαίνουν περίεργες ταυτίσεις απόψεων συγκεκριμένων παρατάξεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως της κ.Λυγνού και του κ.Βαρβιτσιώτη στις δημαιρεσίες του Δήμου με κοινή πρόταση.

Είδαμε τον κ.Βαρβιτσιώτη στη κοπή της πίτας των ''ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ'' της κ.Λυγνού, όπως είδαμε την κ.Λυγνού στην κοπή της πίτας του κ.Βαρβιτσιώτη και να πλέκει εγκώμια. Επίσης είδαμε και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Φώτη Μπενέτο της παρατάξεως του κ.Κόκκορη και της σημερινής διοίκησης στη Γλυφάδα.

Μετά τα περίεργα τουλάχιστον για εμάς τίθεται το ερώτημα: Eίναι δυνατόν κάποιοι να αγνοούν οτι ο κ.Βαρβιτσιώτης είναι ο βασικός εκπρόσωπος του Μνημονίου στη πόλη μας;

Προφανώς απο αυτές τις κινήσεις που είδαμε ολοι στη τοπική κοινωνία υπάρχει μια διαμορφούμενη  κατάσταση σύμπλευσης των μνημονιακών παρατάξεων, και μια τάση αντιστοίχισης όσων συμβαίνουν σε εθνικό επίπεδο με τα κόμματα του Μνημονίου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ στον Δήμο Γλυφάδας.

Δεδομένου οτι και ο  γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ Γλυφάδας Νίκος Κουτούβαλης ήταν παρόν στη κοπή πίτας του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, διαφαίνεται μια τάση συνεργασίας μεταξύ αυτών των παρατάξεων που εκφράζουν τη Μνημονιακή πολιτική με κομμένες συντάξεις, επιδόματα, χαράτσια, απολύσεις, ανεργία, χωρίς καθημερινή εργασία για χιλιάδες ανθρώπους, και όλα αυτά που ταλανίζουν τη χώρα μας και προβληματίζουν τους πολίτες τους οποίους έχουν οδηγήσει στην ανέχεια.

Άλλωστε ποιός ξεχνά τις δηλώσεις της κ.Λυγνού που βρήκε ως λύση την απόλυση 35 εργαζομένων στην επιχείρηση που έχει πρόσφατα, ενω επιζητεί μια σημαίνουσα θέση στη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας; 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διαφαίνεται συνεργασία μεταξύ των Μνημονιακών παρατάξεων στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">