ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πραγματοποιήθηκε το πρωϊ η διαμαρτυρία της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ στη Δ.Ο.Υ Γλυφάδας

ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Π
ραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωϊ η διαμαρτυρία της ''ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ '' Έστω και με αντίξοες συνθήκες κάτω απο βροχή συγκεντρώθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι  αντιδρούν στη βάρβαρη πολιτική των 3 τελευταίων χρόνων του Μνημονίου και των χαρατσιών.

Μετά τα συνθήματα κατά του Μνημονίου και των αντιλαϊκών μέτρων όπως είναι τα χαράτσια, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της Δ.Ο.Υ Γλυφάδας όπου και συναντήθηκαν με τον αρμόδιο υπάλληλο και υπήρξε διάλογος κατά τον οποίο απεδείχθει οτι η δημόσια υπηρεσία αδυνατεί να ακολουθήσει την καθιερωμένη διαδικασία με την δικαιολογία οτι δεν υπάρχει απιτούμενος αριθμός εργαζομένων.



Θεωρώ οτι θα υπάρξει λεπτομερής ανακοίνωση απο την επιτροπή κατοίκων όσων λέχθησαν μεταξύ του αρμοδίου υπαλλήλου της Δ.Ο.Υ και των ιδίων.
Σημειωτέων οτι εντύπωση έκανε  σε κάποιους παρευρισκόμενους η αστυνομική παρουσία τεσσάρων πέντε ανδρών οι οποίοι ήρθαν στην Δ.Ο.Υ και ήταν παρόντες.




Σε απόλυτα ήπιο κλίμα ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία με τη συλλογή υπογραφών απο τους παρευρισκομένους.




Μεταξύ των παρευρισκομένων στη Δ.Ο.Υ ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Τάσος Ταστάνης, ο οποίος μετέχει της παρατάξεως Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας ''κατά του Μνημονίου''.




Για εσάς που παρακολουθούσατε τηλεόραση τις πρωϊνές ώρες  κάποια στιγμιότυπα μεταδώθηκαν απο τον ''όμιλο'' ΣΚΑI.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πραγματοποιήθηκε το πρωϊ η διαμαρτυρία της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ στη Δ.Ο.Υ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">