ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ο
 Φασισμός δεν είναι μονοσήμαντη έννοια. Υπάρχει παντού και σε οτιδήποτε υφίστατε. Απο την στιγμή που αποδεδειγμένα αυτοί που επικαλούνται τον δημοκρατικό διάλογο και τις πολιτισμένες διαδικασίες δεν έχουν καταφέρει να δώσουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, (τρικομματική κυβέρνηση κ.α.) και στη κοινωνία μας γίνονται οι μεγαλύτεροι κάπηλοι και υποκριτές, το μόνο που πετυχαίνουν είναι την άνοδο του ΦΑΣΙΣΜΟΥ και της ακροδεξιάς στον ενα πόλο, και το αντίστροφο.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι έργο και δημιουργία σε μεγαλύτερο βαθμό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όπως και των κομματικών μελών τους που φροντίζουν να στηρίζουν στις τοπικές κοινωνίες εις βάρος των περισσοτέρων. (Οφείλω να θυμίζω το 60% αποστροφής και απαξίας στις δημοτικές εκλογές) ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΦΕΣ, οι αποδέκτες του μηνύματος σχεδόν στο συνολο τους φροντίζουν για την παραιτέρω απαξία και αποστροφή, διότι αυτο τους εξυπηρετεί.

(Αποδεδειγμένα είναι εχθροί της δημοκρατίας, κάπηλοι, στην υπηρέτηση διαπλεκομένων και ιδιοτελών συμφερόντων, και όσων αφορά αμιγώς οσα οφείλουν θεσμικά μηδέν εις στο πηλίκον)

ΓνωρίΖΟΥΜΕ σχεδόν όλοι ποιοι είναι οι βασικοί υποστηρικτές του ΦΑΣΙΣΜΟΥ σήμερα στη χώρα μας, όπως και στη τοπική μας κοινωνία, τι επαγγέλονται, και ποια ήταν η ''προσφορά'' τους στον τοπικό ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. 
(Μη ξεχνάς οτι στη ΓΛΥΦΑΔΑ σήμερα κάποιοι τιμούν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ, τους φηφίζουν, τους έχουν βάλει στη διοίκηση του δήμου, και οι υπόλοιποι και περισσότεροι παρακολουθούν τα δρώμενα εκ του μακρόθεν και με πλήρη διάθεση αποσιώπησης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της δεδομένης πραγματικότητας)

Κατακαημένη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εγω γνωρίΖΩ τον ΦΑΣΙΣΜΟ του Κράτους όπως και το έργο τους το οποίο πλέον δεν μπορούν να διαψεύσουν δεδομένης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όσων λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα και στις τοπικές κοινωνίες.

Εσείς;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Μόνο Κατασχέσεις απο τους υπηρέτες της διαπλοκής. (Πάρε και τις ΑΙΤΗΣΕΙΣ απο τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι τον ακάστοτε δήμαρχο, όπως και τα πεπραγμένα τους, και έχεις την συνολική εικόνα ενός κράτους κομματικών μελών που κάνουν χρήση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μέχρι την εκλογή τους, και στη συνέχεια υπάρχει αποκλειστικά η καπηλία υπηρετών της διαπλοκής που προσβάλουν και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τους ΠΟΛΙΤΕΣ και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας)

Για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έκαναν σίγουρα, για αρωγοί του ΦΑΣΙΣΜΟΥ και καταπατητές του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ είναι κατάλληλοι.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">