ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα οτι εχει θεσπιστεί και καλείστε να ακολουθήσετε να παρανομείται εις βάρος των δημοτών.

Ζητήσατε να διοικήσετε σε μια πόλη και σας έχουν εκλέξει με δημοκρατική διαδικασία ενω εσείς έχετε καταλύσει κάθε θεσπισμένη δημοκρατική διαδικασία.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....πλήν απο λωποδύτες.

Δεχτήκαμε τη δημοσίευση σε οτιδήποτε αποφασίσατε και περάσατε στα δημοτικά συμβούλια ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν μας εβρισκαν σύμφωνους ως δημότες. Ενω απο τη πλευρά σας δεν κάνατε ούτε το ελάχιστο σε αίτημα του δημότη και το μόνο που βρήκατε ως λύση είναι η παρανομία.


Η παρανομία απο την πλευρά εκλεγμένων και μιάς διοικήσεως δηλώνει υπευθυνότητα η ακαταλληλότητα;

Στη Γλυφάδα έχουμε διαχρονικά τους πλέον ακατάλληλους και εξαπατητές του συνόλου χωρίς ίχνος υπευθυνότητας. Αξίωνουν την εκλογή τους απο τους δημότες και παρανομούν κατά των δημοτών. Ακόμα και στα δημοτικά συμβούλια συστηματικά δεν δίνουν τον λόγο σε κανένα δημότη ακόμα και όταν φέρουν την ευθύνη σε κάποια ζητήματα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

Ο κάθε ένας που αξίωσε και αξιώνει απο τους υπολοίπους παράλληλα να αναλαμβάνει και τις ευθύνες του.

Έχουμε καθαρά τοπικό ζήτημα δημότη Γλυφάδας και μια ''ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ'' σύμφωνα με τα πεπραγμένα της, και σε καμία περίπτωση πολιτική η κομματική διαφορά. (Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι οι οποίοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ότι υπάρχουν και άλλες καταστάσεις πλήν των κομματικών και παραταξιακών γραμμών και ούδεις εχει το δικαίωμα να παίζει θέατρο μήπως και χαλάσει η  παραταξιακή η ''κομματική σούπα'')

Ξεκάθαρα, η στάση του συνόλου στη πόλη μας σε ζήτημα στο οποίο υπάρχουν ολα τα αποδεικτικά στοιχεία, δηλώνει το λιγότερο παλιοχαρακτήρες χωρίς αρχές και χωρίς συνείδηση.

Για το σύνολο των αρνητικών του παρόντος και του αύριο οι μόνοι υπαίτιοι είσαστε αποκλειστικά εσείς και η ανευθυνότητα που σας διέπει.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

ΓνωρίΖΟΥΜΕ πολυ καλά ποιοι είσαστε, τι είσαστε, όπως και το τι κάνετε στη τοπική κοινωνία ενω δεν έχετε ούτε εντοπιότητα. Εχετε όμως τη κομματική ταυτότητα όπως και αρκετοί/ ες απο τους ρουσφετοδιορισμένους σας που  αδυνατούν να εκφράσουν άποψη και να έχουν επιχειρηματολογία στο σύνολο των κακώς κειμένων  αποδεχώμενοι τι πράττετε απο κοινού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">