ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνελήφθη στη Γλυφάδα η Δήμητρα Αλεξανδράκη

ΚΥΡΙΑΚΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Σ
υνελήφθη, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη Γλυφάδα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, γνωστή από τη συμμετοχή της στο ελληνικό Next Top Model με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Το μοντέλο βρισκόταν στο αυτοκίνητο της με μία φίλη της όταν υπεβλήθη σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένη ενώ άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τη συλλάβουν.


Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Γλυφάδας, όταν επιχείρησαν να συλλάβουν την Δ. Αλεξανδράκη, εκείνη άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί και προσήχθη μαζί με τη φίλη της στο Τμήμα.



Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δίνει μία διαφορετική εκδοχή του περιστατικού που συνέβη τα ξημερώματα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το μοντέλο αποκαλύπτει  ότι οι αστυνομικοί την ειρωνεύτηκαν και άρχισαν να της μιλούν για τις φωτογραφίσεις της και την τηλεόραση.
Παρόλο που η ίδια ζήτησε συγνώμη για τον φωτεινό σηματοδότη, όπως υποστήριξε, τα όργανα της έκαναν επίθεση και στην συνέχεια της πέρασαν χειροπέδες. Μάλιστα η Δήμητρα καταγγέλλει ότι ο ένας αστυνομικός την τράβηξε και έχει μώλωπες στα χέρια της.

Σε βάρος του μοντέλου έχει σχηματισθεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθήνας.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφέθηκε ελεύθερη, αφού η υπόθεσή της πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνελήφθη στη Γλυφάδα η Δήμητρα Αλεξανδράκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">