ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Δεν έχετε ίχνος υπευθυνότητας και αξιοπρέπειας;

Eίναι γνωστό στη χώρα μας οτι οσοι εμπλέκονται με την πολιτική και τα κοινά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πλήρως ακατάλληλοι βάση όλων των αποδείξεων που έχουν οι πολίτες.

Όμως συγκεκριμένα στη Γλυφάδα έχουμε διαχρονικά τους πλέον ακατάλληλους και εξαπατητές του συνόλου χωρίς ίχνος υπευθυνότητας. Οι οποίοι ενω αξίωσαν την εκλογή τους απο τους δημότες παρανομούν κατά των δημοτών, και ακόμα και στα δημοτικά συμβούλια συστηματικά δεν δίνουν τον λόγο σε κανένα δημότη.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.
Ζητήσατε να διοικήσετε σε μια πόλη που σας έχουν εκλέξει με δημοκρατική διαδικασία ενω εσείς έχετε καταλύσει κάθε θεσπισμένη δημοκρατική διαδικασία.
Δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα οτι εχει θεσπιστεί και καλείστε να ακολουθήσετε να παρανομείται εις βάρος των δημοτών.
Δεχτήκαμε την δημοσίευση σε οτιδήποτε αποφασίσατε και περάσατε στα δημοτικά συμβούλια ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν μας εβρισκαν σύμφωνους ως δημότες. Ενω απο την πλευρά σας δεν κάνατε ούτε το ελάχιστο.

Όπως γνωρίζετε και εγω βιώνω έχουμε ενα δήμαρχο ο οποίος απο την μια με τα χρήματα των δημοτών περνάει δημόσια το μήνυμα ''ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ''  και απο την άλλη αποδεδειγμένα μετά απο αιτήσεις του πολίτη παρανομεί συστηματικά.

Πλήν της αυταπόδεικτης ανευθυνότητας που οδηγείται σε σημείο πλήρους εξαπάτησης των δημοτών, και οτι αποδεδειγμένα στο επίκεντρο βρίσκεται μια διοίκηση της κακιάς ώρας που αποτελείται απο ενα σύνολο ανεύθυνων παρανομούντων κατά των θεσπισμένων και των δημοτών, ένας δήμαρχος ο οποίος σύμφωνα με όσα ακολουθεί δεν έπρεπε ποτέ να πολιτευτεί στη Γλυφάδα, και επίσης κάποιων εργαζομένων του δήμου που υποτίθεται οτι εργάζονται (διότι μετά απο δέκα επισκέψεις ουδέποτε τους βρήκα στις υπηρεσίες του δήμου που δήθεν εργάζονται) τι άλλο υπάρχει στη πόλη μας;

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; (Πλήν του ατόμου σας ποιούς άλλους εξαπατάται;)
ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ; (Πλήν του ατόμου σας ποιούς άλλους εξαπατάται;)
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; (Πλήν του ατόμου σας ποιούς άλλους εξαπατάται;)

ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟ  Η ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΩΣΤΕ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ; 

Aίσχος για την εμπλοκή σας στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας. Είσαστε εγκληματικά στοιχεία της πόλη μας που ουδέποτε έπρεπε να αξιώσετε την εκλογή σας.
(Να κάνετε μια μήνυση εαν δεν ανταποκρίνονται στη τοπική πραγματικότητα οσα ειπώθηκαν)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Για αυτούς που δεν κατάλαβαν: Να αρχίσουμε την διαδικασία εξαιρέσεων πολιτών; Nα εξαιρέσουμε έστω έναν η μία απο το σύνολο των δημοτών Γλυφάδας; Να μπούμε σε μια λογική εκφράζουμε αυτούς και οχι τους άλλους; Nα υιοθετήσουμε το μοντέλο αυτά γίνονται τα άλλα δεν γίνονται; Nα ακολουθήσουμε πρακτικές εφαρμογής του νόμου όπου μας βολεύει και μας εξυπηρετεί και οχι στο σύνολο; (Δηλ. αυτά που κάνουν οι ακατάλληλοι που φρόντισαν και φροντίζουν απο το ''παράθυρο'' τους πρασινοφρουρούς και τα οικία τους πρόσωπα παρανομόντας εις βάρος των υπολοίπων)

*Tελικά γίνετε αυταπόδεικτη η γύμνια αυτών που πολιτεύονται όπως και η πλήρης ακαταλληλότητα τους. ΑΙΣΧΟΣ... ακόμα και όταν η πλειονότητα (60% των πολιτών) σας καταδίκασε και σας έστειλε το μήνυμα που σας άρμοζε στις δημοτικές εκλογές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">