ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΑΝΝΑ ΣΑΚΚΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ

Δεν ανέχομαι σαν άνθρωπος και σαν πολίτης αυτού του τόπου να γνωρίζω την αλήθεια και το δίκαιο και να κάνω «τα στραβά μάτια»

Στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο έγινε μια πρωτοφανής προσπάθεια διαστρέβλωσης των γεγονότων και παραποίησης της αλήθειας από την Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ.Σάκκου.

Διέκοψε το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο με καθαρά δική της υπαιτιότητα για να ενοχοποιήσει και να κατασκευάσει κατηγορία μηνύσιμη εναντίον του «ενεργού συμπολίτη μας» με τα κοινά κ.Αναστάσιου Γιαννακόπουλου.

Το χειρότερο από όλα και προκλητικό εκ μέρους της ήταν ότι ήθελε να αποσπάσει απόφαση δημοτικού συμβουλίου, προφανώς για να τη χρησιμοποιήσει στη μήνυσή της, που να στηρίζεται σε ψευδή γεγονότα. Όλοι όμως οι παρευρισκόμενοι είδαν:

1.Ο κ.Γιαννακόπουλος δεν εισήλθε της αιθούσης.

2.Δεν υπήρξε ηχοπύπανση ούτε ακούστηκε η φωνή του εντός της αιθούσης.

3.Δεν προκάλεσε τη διακοπή ούτε παρακώλησε την ομαλή διεξαγωγή λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Η αλήθεια είναι ότι ο εν λόγω συμπολίτης μας είχε καλέσει την αστυνομία για μια μή σύννομη συνήθεια του Δημάρχου να χρησιμοποιεί προσωπικό οδηγό για τις μετακινήσεις του καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας,ακόμα και τα βράδυα προσερχόμενος στα δημοτικά συμβούλια.

Αυτό ενόχλησε τη διοίκηση που ελέγχεται και για πολλές άλλες καταγγελίες του κ. Γιαννακόπουλου, που μέσω δικαστικής οδού έχουν επιστρέψει χιλιάδες ευρώ στο δήμο μας. Μακάρι με τέτοια ευαισθησία να ενεργούσαμε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και η Γλυφάδα θα ήταν καλύτερη.

Τονίζω ότι δεν είμαι συνήγορος του εν λόγω συμπολίτη μας,αλλά απλός μάρτυρας και πολίτης που θέλει να λάμπει η αλήθεια.

Σε αυτή μου την προσπάθεια πάνω στη φόρτιση της στιγμής,αγανάκτησα και απευθήνθηκα με καυστική έκφραση στους πρώην συναδέλφους μου της συμπολίτευσης.Τους ζητώ δημόσια συγνώμη,αλλά το άδικο και το ψέμα με «έβγαλε από τα ρούχα μου»σαν άνθρωπο.Πρέπει να αναλογιστούν κι αυτοί τις ευθύνες τους έναντι των Γλυφαδιωτών.

‘Ηταν περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μας και δεν επιδέχεται τα ψεύδη και τη στρέβλωση της Προέδρου για λόγους ρεμβανσισμού εναντίον ενός συμπολίτη μας.



ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΑΝΝΑ ΣΑΚΚΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">