ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ)

ΣΑΒΒΑΤΟ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Κ
άποιοι ανεύθυνοι και πλήρως ασυνείδητοι στη διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας, όπως και αρκετοί στην αντιπολίτευση κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Συγκεκριμένα στήνουν παραστάσεις εντυπώσεων στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, έχουν κάποιοι έμμισθους τους δήθεν εκδότες στη πόλη μας, συναλλάσονται και υπηρετούν διαπλεκόμενα και παράνομα συμφέροντα, και θεωρούν οτι ανάλογα πράττουν όλοι οι υπόλοιποι.

Είμαστε η μοναδική πόλη που οι εκάστοτε διοικούντες και αντιπολιτευόμενοι στη πλειονότητα τους παρακάμπτουν συστηματικά οτι εχει θεσπιστεί και καλούνται να υπηρετήσουν. (Θυμίζω και τις αιτήσεις που έχουν προηγηθεί σε προηγούμενες διοικήσεις ώστε να καταστεί σαφές το πλαίσιο καθολικότητας στην υπηρέτηση της διαπλοκής απο αιρετούς στη πόλη μας)

Συγκεκριμένα κατόπιν αιτήσεως η οποία πρωτοκολλήθηκε στον Δήμο Γλυφάδας (Αρ. Πρωτ. 56577 και με ημερομηνία 24 - 10 - 12) δεν υπήρξε η σύνομη διαδικασία απο την πλευρά της διοικήσεως με απάντηση επι του αιτήματος.
Στη συνέχεια η συγκεκριμένη αίτηση επιδώθηκε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σε αρκετούς εκλεγμένους όλων των παρατάξεων στη πόλη μας χωρίς να υπάρξει ούτε απο έναν παρέμβαση.





Aκόμα και στην παλιανθρωπιά υπάρχει όριο, και αυτη ειδικά η διοίκηση στη παρούσα φάση δείχνει στο σύνολο των δημοτών Γλυφάδας τα χαρακτηριστικά της. Δεδομένου τι εχει τελεστεί επανελλημένα εις βάρος μου με διώξεις και κατασχέσεις (ακόμα και με κατάχρηση εξουσιών) απο τους υπηρέτες της διαπλοκής που στο συνολό τους υπηρετούν τις παρανομίες και την καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ απο τον κάθε Ρέστη και λοιπούς, που βρίσκονται πίσω απο συμφέροντα της παραλίας, των Μ.Μ.Ε, των μελλοντικών ενεργειών στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού κ.α.

Είναι δυνατόν σε ανεύθυνους να δίνετε η διοίκηση μιάς πόλης;
Έχουμε αυταπόδεικτα ζήτημα το οποίο αφορά την διαβίωση ενός δημότη και παρανομούν και κωφεύουν μετά απο σειρά αιτήσεων. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ; 
(ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟ 40% ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ TOY ΔΗΜΟΥ;)

(Υπάρχει έστω ένας στη σημερινή διοίκηση ο οποίος είναι υπερήφανος για τις παρανομίες τις οποίες ακολουθούν, όπως και για την υπηρέτηση της διαπλοκής στο Δήμο Γλυφάδας; Εαν υπάρχει κάποιος, έστω ένας, που επικροτεί το συγκεκριμένο καθεστώς ας τολμήσει να το δηλώσει ΔΗΜΟΣΙΑ)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 MΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ. (ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ, Η ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ (ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ) ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ;)

*(Διαπίστωσες έστω μια λέξη τόσα χρόνια απο τους δήθεν τοπικούς εκδότες μετά τα όσα εχουν συμβεί με μοναδικό τρόπο στη Γλυφάδα;) 

(Yπάρχει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στη ΓΛΥΦΑΔΑ;) 
ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. Όπως υπάρχουν κάποιες χιλιάδες τυχοδιώκτες κυριολεκτικά στη τοπική κοινωνία, οι οποίοι εντελώς ανεύθυνα κάθε τέσσερα χρόνια ''ρίχνουν μια ψήφο'' και στη συνέχεια μέχρι τις επόμενες εκλογές μετατρέπονται σε πολίτες φαντάσματα χωρίς αντίληψη, χωρίς αξιολόγηση, χωρίς κρίση, χωρίς.... χωρίς.... χωρίς....
και στη συνέχεια οι εκλεγμένοι τους βάζουν κλακαδόρους στα δημοτικά συμβούλια ώστε να επικροτούν ανάλγητους παρανομούντες, έχουν έμμισθους κάποιους ''εκδότες'' μονόφθαλμους, υπηρετούν τα συμφέροντα της διαπλοκής, και όσων αφορά την πλειοψηφία των δημοτών ''τρώνε'' την φόλα των εντυπωσιασμών που τους σερβίρουν οι ακατάλληλοι.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">