ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Για ποιά Γλυφάδα ομίλησαν οι πλήρως ακατάλληλοι;

ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


Δεδομένα ο λόγος είναι χρήσιμος σε κοινωνίες που υπάρχει Πολιτισμός, και στη τοπική μας κοινωνία εχει αποδειχθεί σύμφωνα με τις πρακτικές κάποιων αιρετών οτι δεν υφίστατε ούτε ο πολιτικός πολιτισμός.

Μπορεί να υπάρχει πολιτισμός όταν γνωρίζεις οτι μια μειοψηφία συμπολιτών μας (κομματικών μελών) κατεβαίνουν στις εκλογές ώστε να πλαισιώσουν και να παρανομούν εις βάρος των υπολοίπων δημοτών; 

Είμαστε μια απο τις ελάχιστες πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας όπου επι ολόκληρες δεκαετίες εκλέγονται και πλαισιώνουν πλήρως ανεύθυνοι και ακατάλληλοι.

Το μόνο που υπάρχει είναι ενα θέατρο σκιών που εχει υιοθετηθεί απο κάποια κομματικά μέλη τα οποία όπως εχει αποδειχθεί λειτουργούν καταχρηστικά και παράνομα εις βάρος της τοπικής κοινωνίας.

Έχουμε κάποιους ''συμπολίτες'' μας οι οποίοι κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια γίνονται αρωγοί και υποστηρικτές των κακώς κειμένων συντηρώντας ακατάλληλους σε θέσεις και ρόλο ''εκπροσώπων''.

Είναι δυνατόν να σας ''εκπροσωπούν'' άτομα τα οποία παρανομούν συστηματικά διότι είναι ξεπουλημένοι της διαπλοκής; (Αυτο που συμβαίνει στη περιοχή μας δεν τιμά κανένα είτε είναι αιρετός είτε δημότης)

Eαν υπάρχει δημότης ο οποίος θεωρεί τιμητικό να έχουμε άτομα που αξίωσαν την εκλογή τους και στη συνέχεια να παρανομούν ώστε να μην ισχύσουν τα αυτονόητα υπέρ των δημοτών ποιός είναι;

Aπο ενα σημείο χρονικό και έπειτα η επανάλληψη φαινομένων που δεν τιμούν κανένα δηλώνει ανευθυνότητα και απο την πλευρά των υπολοίπων δημοτών, και οχι μόνο των παρανομούντων διοικούντων αιρετών οι οποίοι είναι πλήρως ανεύθυνοι και εγκληματούν κατά των θεσμών που αξίωσαν να συμμετάσχουν.

Ποιό είναι το σκεπτικό αυτών των ενημερωμένων ανεύθυνων που ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ εις βάρος των δημοτών ενω αξιώνουν την πλαισιωσή τους και τέλη απο τους δημότες;

Υπάρχει έστω και ίχνος σοβαρότητας η καταλληλότητας;

Για ποιά Γλυφάδα ομίλησαν οι πλήρως ακατάλληλοι, και σε ποιά Γλυφάδα παρανομούν εις βάρος των δημοτών; (Tο θέατρο σκιών και η κάθε παράσταση έχει συγκεκριμένο χρόνο)

Είναι υποτιμητικό για το σύνολο των δημοτών να υπάρχουν αυτά τα άτομα σε ρόλο ''διοικούντων''. (Δεν τους αρμόζε και δεν τους αρμόζει να διοικούν, και δεν δικαιολογείται κανείς για ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και πλήρη ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ εις βάρος των δημοτών ενω ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ την ΔΙΑΠΛΟΚΗ και οι δημότες πληρώνουν συνολικά το τίμημα)

Ξεκάθαρα λόγια σε μια τοπική κοινωνία πλήρους ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ που εξαναγκάζουν το σύνολο κάποιοι ακατάλληλοι.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης  Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Εαν υπήρχε στη τοπική κοινωνία πολιτικός ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ εγω δεν έπρεπε να κάνω τίποτα απολύτως, έπρεπε να διαπιστώσω τα πεπραγμένα του συνόλου αυτών που αξίωσαν την εκλογή τους.

* Για όσους και όσες εύκολα αμφισβητούν την αλήθεια και τα αυταπόδεικτα, υπάρχει η πραγματικότητα όπου εκλέγουμε άτομα που χρησιμοποιούν τον όρο ''Γλυφάδα'' και το μόνο που έχουμε στη συνέχεια είναι καπηλία, παρανομίες, αναλγησία, και ακαταλληλότητα. (Προφανώς έχουμε κάποιους  συμπολίτες που αρέσκονται σε παραστάσεις υποκρισίας, όμως μην ξεχνάτε οτι έχουμε και το 60% δημοτών (τη πλειοψηφία) που καταδίκασε στις δημοτικές εκλογές το υφιστάμενο πλαίσιο εκλογής ακατάλληλων)

Σήμερα με τις πρακτικές σας οι διοικούντες επιβεβαιώνεται τους περισσότερους συμπολίτες μας που έκαναν μια συνειδητή επιλογή  απόρριψης όλων των αναχρονιστικών τακτικών που κουβαλάτε και αναπαράγετε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για ποιά Γλυφάδα ομίλησαν οι πλήρως ακατάλληλοι; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">