ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης άλλη μια καπηλία στη Γλυφάδα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


Κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης ενα σύντομο ερώτημα πρός όλους.

Εχει το δικαίωμα ένας αιρετός στην προσωπική του σελίδα να κάνει χρήση των φίλων που έκαναν like στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας;  (Γνωρίζω τι είναι η καπηλία και δεν αναφέρομαι σε κάποιον νόμο που δεν υπάρχει) 

1) Για την ιστοσελίδα του δήμου όπως και για τα άτομα που εργάζονται για την ανανέωση της πληρώνουν οι δημότες.

2) Αύριο που θα είναι άλλος ο δήμαρχος στη Γλυφάδα ο κ.Κόκκορης θα εχει τα like των φίλων της ιστοσελίδας του Δήμου Γλυφάδας; (Σίγουρα θα το κατεβάσει, άρα γιατί το έβαλε σήμερα;)

3) Θεωρώ απαράδεκτη την κίνηση κάποιων που επέλεξαν αντί να βάλουν τους φίλους της παρατάξεως τους να βάζουν όσους και όσες έκαναν like στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Αυτή είναι η πρότυπη πόλη, και αυτοί είναι που ζητούσαν την δύναμη ώστε να παρανομούν εις βάρος των δημοτών και να χρησιμοποιούν τεχνάσματα;

Ακόμα δεν εχω καταλάβει ποιο είναι το σχέδιο. Δεδομένων των ενεργειών της διοικήσεως (παρανομία κατόπιν αιτήσεως) που δεν τιμούν κανένα δημότη.
Δεν μπορεί να υπάρχει δημότης ο οποίος θα εκτιμήσει την παρανομία απο την πλευρά αυτών που αξίωσαν την εκλογή τους εις βάρος του δημότη.

Πραγματικά ακόμα και εαν κάποιος η κάποια απο τους συμπολίτες μας ήθελε να πιστέψει στις καλές προθέσεις εχει το σύνολο των πεπραγμένων τους που καταμαρτυρούν καπηλία. (Όλοι μας μπορούμε να γνωρίζουμε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, και τα λάθη της διοικήσεως του παρόντος είναι πολλά)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης άλλη μια καπηλία στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">