ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ''ΑΛΛΟΣ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ'' ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

20  ΜΑΪΟΥ 2013

Τα λόγια δεν έχουν να προσθέσουν κάτι ιδιαίτερο όταν υπάρχουν τα αυταπόδεικτα που κανένας δεν μπορεί να αντικρούσει.

Ο ''άλλος'' πολιτικός ''πολιτισμός'' που παρείχε δημόσια ως Φανφάρες Πολιτικάντη της συμφοράς ο Κόκκορης ήταν κομπλεξισμός, αναλγησία, υποκρισία, και τελικά διαστροφή απο αυτόν που αξίωσε απο τους συμπολίτες μας εγγύηση ώστε να εκλεγεί.

Αποδεδειγμένα όσοι και όσες απο μια μειοψηφία συμπολιτών μας εγγυήθηκαν και ψήφισαν αυτό το τσαρλατάνο..... σήμερα κατόπιν του συνόλου των αυταπόδεικτων έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους.

Είναι γνωστό σε όλους οτι όποιος αξιώνει εγγυήσεις απο τους υπολοίπους ώστε να πλαισιώσει αναλαμβάνοντας θεσμικό ρόλο.... πρέπει τουλάχιστον να πληρεί τις προδιαγραφές, και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του ρόλου που αξίωσε.

Δεν εχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο των αυταπόδεικτων του τιποτένιου πολιτισμού που διέπει τσαρλατάνους και διεστραμένους που πλαισιώνουν τον ιστό της σαπίλας στη Πόλη μας.

Ουδέποτε υπήρξε ανάλογη διοίκηση πλήρος ανεύθυνων και διεστραμένων αιρετών χωρίς ίχνος συνείδησης, που πραγματικά ο πολιτισμός που τους διέπει είναι όπως και η παιδεία τους (Μπάζα και κοτρώνες)

*Αποσαφηνίζω ότι οι κοτρώνες του Κόκκορη στοίχησαν στους δημότες 30.000 χιλ. ευρώ πακέτο με τις σημαίες της ευρωπαικής ένωσης (υπήρξε και δημόσια τοποθέτηση απο συμπολίτες μας) όπως και αντίστοιχα ποσά δαπανήθηκαν επανελλημένα υπέρ των ημετέρων που απο το παράθυρο (αναξιοκρατικά) τοποθετήθηκαν σε σειρά έμμισθες θέσεις, ενω η ίδια διοίκηση και ο πλήρως ανεύθυνος δήμαρχος παρανομεί συστηματικά κατόπιν σειράς πρωτοκολλημένων ΑΙΤΗΣΕΩΝ χωρίς παροχή απαντήσεων ως οφείλει διότι υπηρετεί τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.... όπως έκαναν ουσιαστικά όλοι οι προδότες προκατοχοί του και θα κάνουν αν τους αφήσουμε και οι υπόλοιποι που έρχονται για τη συνέχιση της πολιτικής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. (Σήμερα αποδεδειγμένα οι κάτοικοι στο Νότο ξεπουλημένοι των συμφερόντων του Βορά)

Είναι γνωστό οτι ολοι όσοι πολιτεύονται στη ΓΛΥΦΑΔΑ γνωρίζουν τι εστί πολιτικοοικονομική διαπλοκή όπως και τι αποφάσισαν να ακολουθήσουν ως κάπηλοι των συμπολιτών τους ''σκεπάζοντας'' όλες τις βρωμιές και την ασυδοσία μιάς ολιγαρχίας εφοπλιστών καναλαρχών κ.α που τυνχάνουν ασυλίας ώστε να πληρώνει το σύνολο των υπολοίπων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ''ΑΛΛΟΣ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ'' ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">