ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βασίλης Μουλακάκης: Δυστυχώς πέρασαν 2,5 χρόνια, χαμένα στην κυριολεξία

ΣΑΒΒΑΤΟ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013


Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μουλακάκης επισημαίνει την αποτυχημένη διοίκηση Κ.Κόκκορη. Εγω εχω να δηλώσω οτι φρόντισε απο το παράθυρο για  διορισμούς για μια δημοτική επιχείρηση που τρώει τα χρήματα των δημοτών χωρίς κέρδος. (Την ίδια στιγμή υπηρετώντας εφοπλιστές και διαπλεκόμενα - όπως και λαμόγια εκδότες - υπονομεύει προτάσεις υγιούς ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και υλοποιήσεων που μπορούν υπο την αιγίδα του δήμου να είναι και κερδοφόρες, και χρήσιμες για το σύνολο επιχειρηματιών και δημοτών σε μια πόλη 5.000 χιλ. επιχειρήσεων, και 100.000 χιλ. δημοτών.)


Όσων αφορά το  Golf της Γλυφάδας μια αυριανή διοίκηση οφείλει να ανοίξει τις πύλες και να το παρέχει σε όλους τους δημότες. Όπως και τις παραλίες μας που κάποιοι στερούν απο τους δημότες ενω παίρνουν οι ίδιοι κουπόνια δωρεάν εισόδου, και για τους δημότες Γλυφάδας ναυλώνουν πούλμαν ώστε να κάνουν μπάνιο στη Βουλιαγμένη. (Έχουν γνώση οι φύλακες)


Ο κ.Μουλακάκης δήλωσε:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ  2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GOLF ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Ο Δήμαρχος Κ. Κόκκορης παραδέχθηκε δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο ότι το στολίδι μας το Golf της Γλυφάδας δεν μπορεί να είναι επικερδής δημοτική επιχείρηση με επενδύσεις και ανταποδοτικό όφελος για τους δημότες. 

Χαρακτηριστικά είπε ότι έτσι είναι όλες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα (Golf Costa Navarino), ο δε πρώην δήμαρχος Στ. Λανδράκης είπε ότι απλώς θα συντηρείται από το δήμο για να υπάρχει, χωρίς όμως μέχρι τώρα, εμείς, οι δημότες Γλυφάδας να μπορούμε να το απολαύσουμε, έστω και με μια μεγάλη παιδική χαρά.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σάκκου είπε πως παιδικές χαρές διαθέτει αλλού ο δήμος. 

Σε επίμονη ερώτησή μου στο Δήμαρχο Κ. Κόκκορη αν μπορεί να μου αναφέρει έστω μία επένδυση - μια που αναφέρθηκε σε επενδύσεις - ήπιε το αμίλητο νερό, ως συνήθως. 

Προφανώς μπέρδεψε τις εργασίες συντήρησης του Golf με επενδύσεις. 

Προσπαθώντας να τον βοηθήσω  του ζήτησα να θυμηθεί αν όντως έκανε κάποια ανάπλαση πρασίνου, κάποιο συνεδριακό κέντρο έστω κάποια περιμετρική ανάπλαση με πεζόδρομο - ποδηλατόδρομο όπως έλεγε στο πρόγραμμά του, ή, κάποιες ενέργειες προσέλκυσης τουρισμού, όχι μόνο δεν απάντησε, διότι  δεν έγινε καμία επένδυση, αλλά εκτός μικροφώνου μου είπε κιόλας ότι παίρνω "ληγμένα"!!

Αγαπητοί συνδημότες, τα συμπεράσματα δικά σας για το δήμαρχό μας. 

Να τον χαιρόμαστε... 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βασίλης Μουλακάκης: Δυστυχώς πέρασαν 2,5 χρόνια, χαμένα στην κυριολεξία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">