ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Κ.ΚΟΚΚΟΡΗ;

ΚΥΡΙΑΚΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013


Σε ολόκληρη την Νοτιοανατολική Αττική δεν υπάρχει ούτε ενα μέσο Ραδιοτηλεοπτικό των δημοτών, δημόσιο, ιδιωτικό, διαδημοτικό, ιδιωτικοδημόσιο κ.α.

Έχουν ολοι οι δημότες της νότιας Αττικής προσλαμβάνουσες επιδρομών, διώξεων, κατασχέσεων επανειλημμένα, ώστε στον ραδιοτηλεοπτικό χώρο της νοτιοανατολικής Αττικής να μην υπάρχει ούτε ενα (1) μέσο των δημοτών.

Σε περιοχές και δήμους της νότιας Αττικής με πληθυσμό άνω του 1.500.000 εκ. πολιτών αποδεδειγμένα δεν υφίσταται ούτε ένα μέσο δημόσιο η ιδιωτικό. (Κάνω εξαίρεση των διαπλεκομένων)

Δεδομένων των πολιτικών που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις 40 ετών είναι αυταπόδεικτο το έλλειμμα δημοκρατίας και δημοκρατικότητας, όπως και τι πρεσβεύουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, άρα και εσείς που σήμερα διοικείται στη Γλυφάδα σύμφωνα των σύννομων ενεργειών μου - πρωτοκολλημένων αιτήσεων χωρίς απάντηση απο την πλευρά της διοικήσεως - είσθε πρεσβευτές καθεστωτικών αντιδημοκρατικών αντιλήψεων.

Οι δημότες της πόλης μας και συμπολίτες μας έχοντας βασικά δεδομένα σήμερα ποιοι είσθε, όπως και εγω, σας απορρίπτουμε συλλήβδην και περιμένουμε την περίοδο των εκλογών ώστε να λάβετε εμπράκτως ουσιαστικά μηνύματα. (Δεδομένου οτι δώσατε πρώτοι ως διοίκηση τα μηνύματα ελλειμματικής αντιπροσώπευσης και κάκιστης διοικήσεως που δεν πράττει σύμφωνα με τους θεσμούς)

Σήμερα έχουν γνώση αρκετοί δημότες Γλυφάδας οτι η διοίκηση Κόκκορη εξυπηρετεί εφοπλιστικά συμφέροντα εις βάρος της τοπικής μας δημοκρατίας και πολιτισμού.

Τέλος μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια να πείτε στους συμπολίτες μας ποιός ήταν η είναι ο αμιγώς τοπικός μας πολιτισμός; (διότι τον επικαλείστε αρκετά συχνά όπως στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο που είπατε οτι τα δυο κορυφαία χαρακτηριστικά που διέπουν τους Έλληνες είναι ο Πολιτισμός τους και η Ναυτιλία)

Μήπως εννοείται τις διαπλεκόμενες οικογένειες εφοπλιστών που παράλληλα είναι καναλάρχες και ραδιοφωνατζήδες με σειρά μέσων της αυτής και της άλλης μορφής αντισυνταγματικά; (Ενημερωτικά και Μουσικά όλα διαπλεκόμενα) Διότι εαν εννοείται αυτές κρίνεστε απο το σύνολο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 

*Μπορεί να υπάρχει μονομερής πολιτισμός; (Σε εναν υγιή πολιτισμό συνδιαμορφώνουν όλοι, και όλοι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες)

*Κλείσατε εμάς... κλείσατε και την ΕΡΤ για όσους απο εμάς δεδομένης μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας επιλέγαμε τα κανάλια της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
(Εαν είσαστε αντίθετοι στις πολιτικές που εφαρμόζουν τα κόμματα σας χρηματοδοτήστε Ο.Τ.Α και Περιφέρεια την δημιουργία Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης στα Νότια. Σε αντίθετη περίπτωση θα το πράξω προσωπικά όποτε εχω την δυνατότητα)

*Επισημαίνω οτι δεν πρόκειται για αστείο ούτε για σάτιρα, διότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν μια ελλειματική δημοκρατία που σημαίνει ανύπαρκτο πολιτισμό στα Νότια. (Ουδείς απο τον Ραδιοτηλεοπτικό χώρο ασχολείται με τα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοικήσεως. Και κάκιστα εχει περάσει στη κοινωνία μας οτι ραδιοτηλεόραση ίσον διασκέδαση. Ραδιοτηλεόραση ίσον Ενημέρωση, Εκπαίδευση, Διαπαιδαγώγηση και τέλος Ψυχαγωγία)

Ουσιαστικά για εμένα η Ραδιοτηλεόραση πρέπει να δρομολογεί τις εξελίξεις δημιουργώντας υπεύθυνους πολίτες πολιτευόμενους. (Αυτο που στέρησαν τα διαπλεκόμενα απο την Ελληνική κοινωνία με την εκτούρκευση της και με ηλίθιες σαπουνόπερες) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Κ.ΚΟΚΚΟΡΗ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">