ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι αθλιότητες Κόκκορη Αργυροπούλου και του ΕΟΠΥΥ (Ι.Κ.Α)

ΚΥΡΙΑΚΗ, 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Ο κ.Βασίλης Ευσταθόλουλος διευθυντής του ΕΟΠΥΥ (Ι.Κ.Α) Γλυφάδας (το οποίο κάηκε ολοσχερώς) είναι άλλη μια περίπτωση εγκληματικά ανεύθυνου πλαισιωτή του δημοσίου.

Δεδομένου οτι την (10/04/2013) σε προγραμματισμένη σύσταση επιτροπής Ιατρών κάλυψε τους συναδέλφους του οι οποίοι δεν παρουσιάστηκαν ενω κλήθηκαν να συστήσουν την επιτροπή.

Ο  διευθυντής δεν κατήγγειλε την απουσία των συναδέλφων του ιατρών ως όφειλε στις (10/04/2013) -και ποιός άραγε γνωρίζει πόσες φορές ίσχυσε το ανάλογο- ώστε άτομα με αναπηρία και δικαιούχοι επιδομάτων και συντάξεων να ταλαιπωρούνται επι χρόνια.
(Δυο χρόνια ταλαιπωρία απο την ανευθυνότητα της πολιτείας και των διορισμένων τους)

Καταγγέλω δημόσια τον διευθυντή του ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας όπως και τη διοίκηση του δήμου η οποία ενημερώθηκε με την (υπ' αρ ΑΙΤΗΣΗ  στις 19/04/2013 με αρ. πρωτ. 21581 χωρίς καμία ενέργεια απο την πλευρά τους) 

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση δημόσιας υπηρεσίας του δήμου Γλυφάδας που δεν υπάρχει ενδεδειγμένη λειτουργία, θυμίζω και την περίπτωση της κ.Τσιώλη που με πλήρη φάκελλο ΑΙΤΗΣΗ απο τον 11/2012 δεν έπραξε απολύτως τίποτα διότι το δημαρχείο απέχει 500 μέτρα απο την υπηρεσία της και η ιδία επιθυμεί να έχει κλητήρες.

Η κ.Αργυροπούλου μπορεί να μας δηλώσει δημόσια για ποιο λόγο οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ συγκεκριμένου χαρακτήρα που καταθέτονται στον δήμο Γλυφάδας οδηγούνται σε υπηρεσίες εκτός του δημαρχείου; (Με βασικό δεδομένο όσα προαναφέρω)


Επιπροσθέτως ενημερώνω τους συμπολίτες μας οτι ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης και η αντιδήμαρχος κ. Αργυροπούλου όντας ενημερωμένοι τι ίσχυσε σε υπηρεσία του δήμου δεν έπραξαν απολύτως τίποτα.

Έχουμε αυταπόδεικτα περιπτώσεις ανεύθυνων διοικούντων οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημότες, ούτε η λειτουργία τους συνάβει με τον θεσμικό ρόλο που αξίωσαν.

Τονίζω επίσης οτι ο ενημερωμένος με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων δημοτικός σύμβουλος Τάσσος Ταστάνης δεν πήρε δημόσια θέση στα Δ.Σ. ώστε να ενημερωθούν συνολικά οι συμπολίτες μας όλων των παρατάξεων για τα ισχύοντα στη τοπική μας κοινωνία, με τους αποδεδειγμένα εγκληματικά ανεύθυνους.

H Γλυφάδα δεν χρειάζεται μια διοίκηση εγκληματικά ανεύθυνων και επιπόλαιων αιρετών που επ' ουδενί πληρούν τις προδιαγραφές πλαισίωσης.

Τέλος γίνετε σαφές ποιο είναι το έργο που επιτελείται απο την κυβέρνηση Σαμαρά δεδομένων των ισχυόντων σήμερα στον δημόσιο τομέα.

Αυτοί οι δυο αποδεδειγμένα πλήρως εγκληματικά ανεύθυνοι (Κόκκορης, Αργυροπούλου) επικαλούνται και τον πολιτισμό, και κάνουν δαπάνη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Πρίν καν αναλάβουν καθήκοντα είχαν αρχίσει τις αθλιότητες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Υστερα απο ενημέρωση που μου έγινε απο τον δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας Τάσσο Ταστάνη εχει προβεί σε μια σειρά ενεργειών, βέβαια σε ενα σύστημα που δεδομένα δεν επιθυμεί την ομαλή λειτουργία υπηρέτησης των πολιτών, και ειδικά στη Γλυφάδα που διαχρονικά αναπαράγονται κακώς κείμενα στον δημοσιοϋπαλληλικό τομέα απο διορισμένους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ολοι αυτοί οι εγκληματικά ανεύθυνοι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι αθλιότητες Κόκκορη Αργυροπούλου και του ΕΟΠΥΥ (Ι.Κ.Α) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">