ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Γλυφάδα, 13 Ιουνίου 2013

Δελτίο Τύπου

Η παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» και ο επικεφαλής της Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καταδικάζουν απερίφραστα την αναίτια επίθεση κατά δημοσιογράφων του τοπικού τύπου, αλλά και πολιτών, που έλαβε χώρα κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας. Στα θύματα εκφράζει τη συμπαράστασή της.


Η ελεύθερη έκφραση θέσεων και απόψεων αποτελεί το θεμελιώδες συστατικό της δημοκρατίας μας. Αντιθέτως, οι πρακτικές βίας και προπηλακισμών, που επιχειρούν τελευταία οι ακραίες πολιτικές φωνές του τόπου να εισάγουν και στην πόλη μας, είναι αυτές που την υπονομεύουν και -εν τέλει- την απειλούν. 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Είναι ανήκουστο σε μια κοσμοπολίτικη πόλη που επισκέπτονται και διαμένουν πολίτες πολλών εθνικοτήτων - μια απόλυτα φιλόξενη πόλη - εδω και αρκετούς μήνες με πλάγιους τρόπους και μεθόδους να προσπαθούν να επιβληθούν και να παρέμβουν στο δημοτικό συμβούλιο άτομα που πρεσβεύουν ακραίο πολιτικό χώρο ώστε να παρουσιάσουν το πολιτικό μανιφέστο τους.

Yπο την ιδία ακριβώς λογική και πρακτικών στη συνέχεια ο κάθε ένας έχοντας ενα σημείο αναφοράς θα πράττει ανάλογα.

Πρέπει να διαφυλακτούν και να διασφαλίζονται οι πολιτικές ισοροπίες της τοπικής μας κοινωνίας, και είναι καθήκον όλων δεδομένου οτι επανελλημένα έχουν καθυβριστεί και απειλούνται συμπολίτες μας απο άτομα που προσπαθούν να επιβάλουν τις θέσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας. (Μπορούν να περιμένουν τις εκλογές)

Η ελεύθερη έκφραση θέσεων και απόψεων αποτελεί το θεμελιώδες συστατικό της δημοκρατίας μας εντός συγκεκριμένων πλαισίων. Ως παράταξη θα δεχτείτε ο κάθε ένας η ακόμα κάθε ιδεολογική ομάδα να παρεμβαίνει σε κάθε δημοτικό συμβούλιο παρουσιάζοντας πολιτικά μανιφέστα η έχοντας θέσεις επι των θεμάτων; (Διότι εαν το δεχτείτε καταλύεται ο ρόλος σας)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">