ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν άλλαξε την Ελλάδα ο Ανδρέας Παπανδρέου κ. Φώφη Γεννηματά

ΣΑΒΒΑΤΟ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Δεν άλλαξε την Ελλάδα ο Ανδρέας Παπανδρέου κ.  Φώφη Γεννηματά και είμαι κατηγορηματικός, δεδομένου οτι αμέσως μετά την διακυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου εισέπραξα μια ακόμα δίωξη και κατάσχεση το 1982 ως προπομπός της ''ελεύθερης'' όπως θέλετε να λέτε ιδιωτικής ραδιοφωνίας (διαπλεκόμενης για εμένα) απο τις γνωστές υπηρεσίες που αναίτια δρούσαν διότι δεν επιθυμούσαν πραγματική δημοκρατία στην Ελλάδα. (Τουλάχιστον εγω εχω τα πειστήρια όλων των ακατάλληλων κυβερνήσεων απο το 1977 έως και το 2004)

Μιλάω για εποχές απόλυτα κενών συχνοτήτων (δεν υπήρχαν σταθμοί) - χωρίς κανένα ζήτημα παρενόχλησης των αεροπλοϊκών μέσων - όμως σε ενα κράτος που οι χουντοφασίστες  εκείνης της περιόδου είχαν το ελεύθερο να πράττουν ανάλογα της περιόδου της δικτατορίας. (Δεν άλλαξε τίποτα όλες αυτές τις δεκαετίες με όλους εσάς στη χώρα μας και σήμερα γνωρίΖΟΥΝ όλοι τι εδρεώσατε και τι υπηρετείται) Αποτελείται εθνική ντροπή για την δημοκρατία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και το μόνο που επιθυμούμε είναι να αποχωρήσετε μια ώρα νωρίτερα.

Τέσσερεις δεκαετίες διωκώμενος Έλληνας πολίτης ενω σύνομα έπραξε πρώτος οτι και τα διαπλεκόμενα που υπηρετείται δεκαετίες.

Του αναγνωρίζω οτι επι μακρόν δεν διέθεσε τα δημόσια αγαθά σε εφοπλιστικές και άλλες γνωστές οικογένειες, όμως όλες οι κυβερνήσεις έπραξαν αθλιότητες αναίτια κατά  των πρωτεργατών ενός χώρου στη χώρα μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Αντιδράσεων συνέχεια στο ΠΑΣΟΚ για τη δήλωση του Μ. Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ.

Μετά τον Δ. Καρύδη, η νέα υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά σε δήλωση της, τόνισε ότι «το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ άλλαξαν την Ελλάδα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα του διχασμού, του αποκλεισμού, των ανισοτήτων, των αδικιών, των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων» και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε εδώ, για να θυμίζουμε στον κ. Βορίδη, μα και στον κάθε κ. Βορίδη, ότι το ΠΑΣΟΚ ακόμη και τώρα που είναι λαβωμένο, εγγυάται τη δημοκρατική πορεία του τόπου. 

Ο κ. Βορίδης και όλοι όσοι προσπαθούν να ρίξουν αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ τις ευθύνες για την κρίση, ούτε το κόμμα τους υπηρετούν, ούτε την κυβέρνηση, ούτε την αλήθεια»

«Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη θα αναγεννηθεί μέσα από τη μάχη. Με τη συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση θέτουμε τα δικά μας όρια. Το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετο με την απραξία και τη διαρκή διαμαρτυρία χωρίς πρόταση, αλλά και με την απόλυτη υποταγή σε ένα μνημόνιο που δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι Ευαγγέλιο», κατέληξε η κ. Γεννηματά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν άλλαξε την Ελλάδα ο Ανδρέας Παπανδρέου κ. Φώφη Γεννηματά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">