ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καψής: Δεν θα μπουν ΜΑΤ στην ΕΡΤ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013



Νέες διαβεβαιώσεις ότι δεν θα μπούν τα ΜΑΤ στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ , παρείχε απόψε ο Παντελής Καψής ο οποίος ωστόσο συνάρτησε το πόσο γρήγορα θα εκπέμψει η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση απο το χρόνο που θα υπάρξει συνεννόηση με τους εργαζόμενους που παραμένουν στην Αγία Παρασκευή.
Ο αρμόδιος υπουργός μιλώντας στην τηλεόραση του ΑLPHA επανέλαβε ότι ο αριθμός των εργαζομένων που θα απασχοληθούν στο νέο εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα θα είναι μικρότερος απο τους 2.000 που θα "περάσουν" σε πρώτη φάση στο μεταβατικό σχήμα.
Όπως είπε, οι ανάγκες του νέου φορέα όπως αυτές θα προσδιοριστούν και απο σχετικές μελέτες θα καθορίσουν και τον αριθμό των εργαζομένων σε αυτόν.
Δεσμεύθηκε εκ νέου ότι οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και αντικειμενικών κριτηρίων για το διοικητικό προσωπικό και τους τεχνικούς, ενώ για τους δημοσιογράφους υποσχέθηκε αξιοκρατικές διαδικασίες. 
Στους σχεδιασμούς του είναι η «πριμοδότηση» όσων έχουν προϋπηρεσία στην ΕΡΤ και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Αδιευκρίνιστος παραμένει ακόμη ο αριθμός των καναλιών και των ραδιοφωνικών σταθμών που θα "ενταχθεί" στο νέο σχήμα.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Δεδομένου ότι προσωπικά εχω δεχθεί αναίτια επανελλημένα διώξεις και κατασχέσεις, απο το 1977 έως και το 2004 - όπως και αρκετοί ακόμα - ενω σύνομα κατέθεσα απο τις πρώτες Αιτήσεις Ιδρυσης, Εγκατάστασης, και λειτουργίας τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, εχω να δηλώσω οτι  το εδρεωμένο πολιτικό σύστημα είναι το λιγότερο μια αθλιότητα απόλυτα αντιδημοκρατικού χαρακτήρα.

*Τονίζω για ένα (1) τοπικού απόλυτα χαρακτήρα και μουσικό οχι ενημερωτικό.
*Τονίζω οτι επανελλημένα διώξεις και κατασχέσεις, άρα με δόλο απο την πλευρά αυτών που συνταγματικά όφειλαν να διασφαλίζουν το σύνολο των πολιτών παρέχοντας το δικαίωμα Έλληνες πολίτες να διαβιώσουν στην χώρα τους σύμφωνα των επιλογών που πρώτοι και μακρά όλων των άλλων έκαναν.

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ο κάθε διαπλεκόμενος με ομίλους και σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής στο απυρόβλητο με την στήριξη των εκάστοτε κυβερνώντων, και οι πρωτεργάτες εκτός.

Σε όλους εμάς γιατί έμπαιναν μεσάνυχτα; (Τονίζω οτι σε γνωστούς πειρατές των αθηνών ουδέποτε πήγαν στον χώρο που βρίσκονται. Πάντα πηγαίνουν στα βουνά που έχουν τις κεραίες κατασχέτουν ''ντενεκέδες'' ευτελούς αξίας, και ποτέ δεν πήγαν οι υπηρεσίες στον χώρο της εκπομπής που βρίσκονται. Δεδομένα δυο μέτρα και σταθμά.)


Tέλος όρθη η απόφαση του υπουργού, όμως δυο μέτρα και σταθμά σε μια δημοκρατία δεν μπορεί να ισχύουν. (Προφανώς επι δεκαετίες έχουμε ενα υβρίδιο)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καψής: Δεν θα μπουν ΜΑΤ στην ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">