ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΧΑΙΡΟΥΝ ''ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ''

ΤΕΤΑΡΤΗ, 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Ο σκιώδης ρόλος οικονομικών συμφερόντων (ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΈΝΩΝ) πίσω από την κρίση πολιτικής αποσταθεροποίησης που ξέσπασε με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Γνωρίζουμε ολοι οτι τα διαπλεκόμενα ισχυρά συμφέροντα που έχουν τον έλενχο της πλειοψηφίας των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων media ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, επιζητούν ενα μονοπωλιακό καθεστώς κατεύθυνσης και χειραγώγησης της κοινωνίας. 

Επίσης προσωπικά γνωρίζω ότι όσοι εκφράζουν δημόσια και επώνυμα άποψη για τα δρώμενα της Ελληνικής πραγματικότητας, είναι αποκομμένοι απο το σύνολο των media αναπαραγωγής, σε πλήρη αντίθεση όσων εξυπηρετώντας  τα σχέδια των διαπλεκομένων τυνχάνουν αποδοχής ακόμα και σε καθεστώς πλήρους ανωνυμίας.

Δεν χρειάζεται να χαρακτηρίσω τις ενέργειές τους, τις κρίνουν όσοι και όσες διαθέτουν δημοκρατική συνείδηση. (Κάνω όμως μια επισήμανση: Διαπιστώνω σε σειρά media ελενχώμενα απο κέντρα διαπλοκής οτι το μόνο που πράττουν είναι κατευθυνόμενη ενημέρωση και χειραγώγηση υπέρ των ιδιοτελών τους συμφερόντων, έχοντας αποκόψει όλους όσους επώνυμα εκφράζουν δημόσια μια άποψη και μια τάση) 

Εαν βρείς έστω και μια άποψη μου στα εκατοντάδες μέσα αναπαραγωγής χιλιάδων blog και site, παρακαλώ να με ενημερώσεις.

Δεδομένης της φίμωσης σχεδών όλων όσων επώνυμα εκφράζουν κάποιες απόψεις σε μια καθολικά ελλειματική δημοκρατία που επιθυμούν οι γνωστές οικογένειες, εχω να πω οτι υπάρχει και το απώτερο μέλλον.

Και με περισσότερη σαφήνεια: Όσοι δημόσια, ξεκάθαρα, και επώνυμα στηρίζουν κόμματα πλήν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι φιμωμένοι απο τα μέσα αναπαραγωγής του διαδυκτίου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΧΑΙΡΟΥΝ ''ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">