ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι έκανε ο Δήμος Γλυφάδας για την κατάργηση της συγκοινωνίας 210;

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Το ζήτημα κατάργησης της λεωφορειακής συγκοινωνίας στη Γλυφάδα, και συγκεκριμένα της γραμμής 210 απασχολεί εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Τι έπραξε ο δήμαρχος Γλυφάδας και εν γένει η σημερινή διοίκηση για το συγκεκριμένο ζήτημα;

Τις τελευταίες ημέρες, μετά την κατάργηση του δρομολογίου που εκτελούσε το λεωφορείο 210 εχω εισπράξει την έντονη δυσαρέσκεια δεκάδων συμπολιτών μας που περιμένουν επι μια ώρα το 205 η το 124 που εκτελούν το δρομολόγιο Μετρό Ελληνικού Γλυφάδα Τερψιθέα.

Συγκεκριμένα σε καθημερινή βάση δεκάδες συμπολιτών μας οι οποίοι αποβιβάζονται στον σταθμό Μετρό Ελληνικού περιμένουν επι μία και μιάμιση
ώρα 205 και 124.

Ακόμα και σε αυτο το καθεστώς ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας δεν υπάρχει εξυπηρέτηση με τις εν λόγω συγκοινωνιακές γραμμές, διότι κάποιοι που διαμένουν στις συνοικίες της Τερψιθέας δεν εξυπηρετούνται απο το 124 που αποβιβάζει στον Άγιο Τρύφωνα, και πρέπει να περιμένουν άλλη μισή ώρα για τα τοπικά μέσα συγκοινωνίας. (128, 207)

Για απόσταση 600 και 800 μέτρων αναμονή 2 ώρες; Το συγκεκριμένο ζήτημα απο τον Σεπτέμβριο που θα έχουν γυρίσει ολοι απο τις διακοπές και θα πρέπει να εξυπηρετηθούν θα ανακηρυχθεί σε μείζον με ποικίλες αντιδράσεις.
(Κάλλιστα μπορούσα να εχω γυρίσει ήδη πολλές ώρες με αρνητικά σχόλια και δυσαρέσκεια εκατοντάδων συμπολιτών μας κύριοι διοικούντες, όμως προφανώς δεν αντιλαμβάνεστε τίποτα και σε κάνενα τομέα)

Ο δήμαρχος δεν όφειλε να επικοινωνήσει με τον ΟΑΣΑ και τους αρμοδίους και να ζητήσει να μην καταργηθεί η τοπική συγκοινωνία που εξυπηρετούσε χιλιάδες συμπολιτών μας;

Aντί αυτού ακούσαμε οτι ο δήμαρχος ετοιμάζει δημοτική συγκοινωνία, τη στιγμή που όφειλε να απαιτήσει να μη καταργηθεί αυτή που ήδη υπήρχε *(το 210) με διαφοροποίηση του δρομολογίου. 

Δηλαδή και ταλαιπωρία των δημοτών, και να πληρώνουν για δημοτική συγκοινωνία, όποτε υπάρξει και όπως υπάρξει.

Έχετε να πείτε κάτι κ. της διοικήσεως στη Γλυφάδα; (ΓνωρίΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ποιός είναι ο πολιτισμός που σας διέπει)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*(Oυσιαστικά έπρεπε to 210 να παραμείνει εκτελώντας το δρομολόγιο Τερψιθέα Μετρό Ελληνικού, Μετρό Αργυρούπολης, Μετρό Ηλιούπολης, εξυπηρετώντας το σύνολο των όμορων δήμων και δημοτών με δρομολόγιο κάθε μισή ώρα)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι έκανε ο Δήμος Γλυφάδας για την κατάργηση της συγκοινωνίας 210; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">