ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Ο ''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ'' ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


15η Ημέρα ερωτήματος πρός τους διοικούντες.

Με βασικό δεδομένο τις 300.000 χιλ. ευρώ πέρυσι για τον κατ' επίφαση τοπικό πολιτισμό, πόσο θα κοστίσει φέτος; (Θέλουμε αναλυτικά τι χρήματα παίρνει ο κάθε ένας συμμετέχοντας)

Υποχρέωση όλων να διασφαλίζουν τα αυτονόητα στην λειτουργία των βασικών δομών της κοινωνίας μας, και να ζητούν εξηγήσεις απο τους επιτήδιους όπως ο Κ.Κόκκορης, που προεκλογικά διακύρηξε απο πλατεία σε πλατεία της πόλης μας ότι θα καλέσει και θα ζητήσει τις προτάσεις όλων των δημοτών και φορέων τοπικού πολιτισμού, και θα συνεργαστεί με όλους.

Δεδομένου οτι για άλλη μια χρονιά βλέπουμε οτι οι μάσκες των διοικούντων έπεσαν, και απροκάλυπτα δεν κάλεσαν ούτε τους πολίτες, ούτε τους φορείς πολιτισμού. Μήπως χρειάζεται να δώσουν εξηγήσεις για την συμμετοχή των ιδίων προσώπων που πέρυσι για μια ώρα είχαν πάρει 30.000 χιλ. ευρώ;

Συγκεκριμένα όλοι γνωρίζουμε τι ισχύει και κάτω απο ποιές συνθήκες, και σαφώς είναι υποτιμητικό και προσβολή του συνόλου των δημοτών.

Το θέατρο σκιών είναι άνευ προηγουμένου που κατόπιν ΑΙΤΗΣΕΩΝ και ειδικά πρωτοκολλημένων για ζήτημα του τοπικού πολιτισμού (ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ) δεν έπραξαν σύμφωνα με τα θεσμοθετημένα, και την ίδια στιγμή να βλέπουμε πως διαμοιράζεται σε ετήσια βάση το δημόσιο χρήμα στα ίδια πρόσωπα. 

Πόσο ακόμα θα διοικούν ανεύθυνα, και ανέντιμα ;

Σύμφωνα με όσα δημόσια είχε διακυρήξει προεκλογικά ο Κόκκορης, αποδυκνύεται οτι δεν είχε κανένα σχέδιο, και ολα γίνονται στο πόδι για εντυπωσιασμούς. (Είναι το λιγότερο αθλιότητα σκόπιμα και με δόλο να αναιρεί όσα διακύρηξε απο πλατεία σε πλατεία προεκλογικά)

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα - ουδείς απο αυτή την διοίκηση σύμφωνα με το άτυπο δίκαιο της κοινωνίας - και ειδικά ο Κόκκορης, να εμφανιστούν στις επόμενες δημοτικές εκλογές, δεδομένων των πρακτικών τους να κωφεύουν & παρανομούν σκόπιμα και με δόλο, έχοντας σαφείς υποχρεώσεις έναντι του κάθε δημότη, και του συνόλου. 

Θεωρώ οτι οι υγιώς σκεπτόμενοι συμπολίτες μας που αναγνωρίζουν τι είναι έντιμο και δίκαιο, και τι εστί πρακτικές πλήρους ανευθυνότητας, πρέπει να καταδικάσουν συνολικά τη σημερινή διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, και ειδικά τον δήμαρχο που αυτόκλητα επέλεξε και την θέση του προέδρου ''πολιτισμού''.

Ποτέ δεν ζήτησα κάτι απο τη τοπική κοινωνία και τους συμπολίτες μας, όμως πρέπει να υπάρξουν οι ενδεδειγμένες ενέργειες απαξίας και κατακραυγής των τοπικών μας λαμογίων, και ανεύθυνων σε θεσμικές θέσεις.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Εαν επιλέξετε την υποκρισία θα έρθω ο ίδιος να σας εξευτελίσω. (Δεδομένου οτι ξέρουμε όλοι τι εστί ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, και ποιοι λειτούργησαν επι μακρόν σε καθημερινή βάση με πολιτισμικό γνώμονα ''ενώνοντας'' χιλιάδες οικογένειες της πόλης μας, όταν οι επίσημοι και πληρωμένοι φορείς μας (αιρετοί) έκαναν τους κινέζους, (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ  ΑΤΙΜΟΙ ΠΛΕΟΝ) και στο όνομα του κατ' επίφαση τοπικού πολιτισμού έτρωγαν εκατομμύρια)

*Πλειάδα πολιτευτών της πόλης μας, (ΝΔ&ΠΑΣΟΚ) διαδραμάτισαν στο παρελθόν καθοριστικό ρόλο ώστε να δωθεί βεβαίωση λειτουργίας σε δημότη άλλης πόλεως, που ακριβώς μετά την χορήγηση ''ξεπούλησε'' στον Βίκτωρα Ρέστη, ενω συνολικά κώφευαν για το ζήτημα δημότη Γλυφάδας, με τη γνωστή συνέχεια καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων. 
(Αυτός δεν ονομάζεται ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, δεδομένου οτι απο δεκάδες συλλόγους της τοπικής κοινωνίας, και αιρετούς, δεν έγινε ούτε μια ενδεδειγμένη κίνηση για μείζον ζήτημα δημότη Γλυφάδας)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Ο ''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ'' ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">