ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυβέρνηση εγκληματιών: Έκοψαν επιδόματα αναπηρίας και υπόσχονται επιδόματα φτώχειας

ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013





Πόσο εύκολο είναι να καταστεί σαφές οτι σήμερα στη χώρα μας έχουμε μια κυβέρνηση σούργιελο, αποδεικνύεται απο τις δηλώσεις που κάνουν στις τηλεοράσεις και σύμφωνα με αυτά που ισχύουν.

Μετά απο σειρά λαθών που σκόπιμα γίνονται απο το ΙΚΑ/ΚΕΠΑ εις βάρος αποδεδειγμένα δικαιούχων αναπηρικών επιδομάτων, τα δυο μέτρα και σταθμά που διέπουν την λειτουργία μιας διαλυμένης πολιτείας του παρόντος (ακριβώς σε όμοιες περιπτώσεις άλλα ισχύουν για τους μεν άλλα για τους δε) την ίδια στιγμή που έδωσαν εντολή να διακόψουν επιδόματα δικαιούχων, δηλώνουν οτι έχουν 20. εκατ. ευρώ για επιδόματα φτώχειας.

Είναι αυταπόδεικτο οτι έχουμε μια κυβέρνηση αποτελούμενη απο εγκληματίες που ενω διαπράττουν εγκλήματα με ανεπανόρθωτες συνέπειες για τους πολίτες, τώρα τάζουν επιδόματα φτώχειας ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις μιας υποκριτικής κοινωνίας.

Με δηλώσεις του, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την καταβολη του επιδόματος φτώχειας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα ακραία φαινόμενα φτώχειας που καταγράφονται στην κοινωνία, έχουν θέσει όλους σε εγρήγορση, με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος
«Έχουμε ακραία φαινόμενα φτώχειας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εργασίας. «Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν τα ελάχιστα για την επιβίωση, δεν θα πω διαβίωση, θα πω επιβίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου.

Γι΄ αυτό, όπως είπε, θεσπίζεται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ως ένα βοήθημα το οποίο θα δίδεται σε αυτούς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της ακραίας φτώχειας και προβλέπεται από 1/1/2014, να το εφαρμόσουμε πιλοτικά, ούτως ώστε, στη συνέχεια, να γενικευτεί.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι υπάρχουν και 20 εκατ. κονδύλια στον προϋπολογισμό γι΄ αυτό το λόγο.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Φρόντισαν ανέντιμα  απο το 2012 να διακόψουν επιδόματα αναπηρίας δικαιούχων που τα ελάμβαναν επι πολλά χρόνια, δεν έπραξαν τίποτα μετά απο επανελλημένες ενέργειες αιτήσεων, και τώρα οι ίδιοι υπόσχονται επιδόματα απο την  1/1/2014. Για ποιούς; Για όσους δολοφόνησαν και δολοφονούν κάθε μέρα; (Έδωσαν εντολή να κόβουν τα επιδόματα αναπηρίας με λάθος ποσοστά και ημερομηνίες, και όσα αναλογούν σε δικαιούχους με αναπηρία τα τάζουν σε ημετέρους τους ''φτωχούς'';)

Γνωρίζουμε όλοι τι συμβαίνει σε αυτή τη διαλυμένη χώρα...όπως και τα κίνητρα ανεύθυνων της πολιτικής. (Ποιοι δεν γνωρίζουν όσους έπαιρναν συντάξεις και επιδόματα με διαμερίσματα, εξοχικά, οικόπεδα, και πολυτελή αυτοκίνητα που άφηναν ενα τετράγωνο πιο κάτω όταν πήγαιναν να εισπράξουν;)

Για το συγκεκριμένο ζήτημα προσφεύγω αύριο στην εισαγγελία καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά όλων των εμπλεκομένων.

ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:


ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ/ΚΕΠΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυβέρνηση εγκληματιών: Έκοψαν επιδόματα αναπηρίας και υπόσχονται επιδόματα φτώχειας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">